Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології здобного пісочно-виїмного печива з амарантовим борошном використанням суміші пророслих зерен і полідекстрози(2024) Опалатенко, Діна ВадимівнаДокумент Розширення асортименту безглютенових кексів зниженої глікемічності для ЗРГ(2024) Міщенко, Богдан ІгоровичДокумент Удосконалення технології страв з січеного м’яса кролів з використанням амарантового борошна(2024) Мідлер, Галина СергіївнаДокумент Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів в умовах ЗРГ(2023) Фоменко, Антон АндрійовичДокумент Удосконалення технології кондитерських виробів на основі борошняних сумішей для спеціалізованих закладів ресторанного господарства(2022) Кравчук, Аліна ВолодимирівнаДокумент Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба з поліпшеним амінокислотним складом,збагаченого амарантовим борошном та насінням гарбуза(2021) Задворний, Олексій ІгоровичДокумент Розширення асортименту та удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням рослинних збагачувачів(2021) Кущ, Руслана Вікторівна