Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології котлет рибних з використанням гідролізату з м'яса мідій(2024) Степова, Анастасія АндріївнаДокумент Удосконалення лінії для ультрафільтрації молока продуктивністю 5 м3/год(2023) Ткаченко, Артем ІгоровичДокумент Проєкт цеху по виробництву молочно-білкових продуктів потужністю 33 тони переробки молока за зміну(2023) Філіппова, Олена АндріївнаДокумент Документ Наукове обґрунтування рецептурного складу морозива ацидофільносироваткового, збагаченого білком(2021) Михалевич, Артур ПетровичДокумент Розроблення технології рибних рублених напівфабрикатів підвищеної харчової цінності(2021) Абовян, Софія Олегівна