Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи застосування чорного перцю в технології виробництва овочевих консервів(2024) Корнілова, Аліна СергіївнаДокумент Обґрунтування і вибір раціональної технології охмелення пивного сусла(2023) Максян, Альона ГригорівнаДокумент Обґрунтування і вибір режимів охмелення із забезпеченням підвищеного вмісту ароматичних речовин хмелю в пиві(2022) Козловська, Наталія ЯрославівнаДокумент Технологія виробництва ефірної олії з квіткової сировини методом гідродистиляції(2021) Морозюк, Інна ОлегівнаДокумент Обґрунтування та вибір хмелепродуктів і сортів хмелю для ефективного холодного охмелення пива(2021) Мялковська, Олена ВолодимирівнаДокумент Обгрунтування доцільності і вибір раціональних режимів охмелення пива на стадіях ферментації сусла(2021) Фатєєва, Анастасія Дмитрівна