Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення нутрієнтного складу здобного печива шляхом застосування насіння чіа(2023) Михальська, Ліліана ВіталіївнаДокумент Проєкт виробництва хліба житнього з використанням симбіотичної закваски та пюре пастернаку(2022) Оніщенко, Назар ІгоровичДокумент Проєкт виробництва сиркового десерту, збагаченого порошком із чорної смородини(2022) Дячук, Ольга ВасилівнаДокумент Проєкт виробництва хліба пшеничного, збагаченого житньо-солодовим «Глофа-екстрактом» та порошком червоноплідної горобини(2022) Авдєєва, Поліна ВячеславівнаДокумент Дослідження впливу борошна з тефу на перебіг біотехнологічних процесів в тісті та якість органічного хліба із пшеничного борошна(2021) Блаженко, Марія СергіївнаДокумент Розроблення технології рибних рублених напівфабрикатів підвищеної харчової цінності(2021) Абовян, Софія Олегівна