Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Очищення стічних вод на ПрАТ «Тернопільський молокозавод»(2024) Козакова, Аліса РоманівнаДокумент Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного в кафе загального типу(2024) Григор'єва, Оксана ВадимівнаДокумент Документ Організація виробництва молочно-білкових продуктів на підприємстві потужністю переробки 78 т молока за добу(2022) Махалова, Вікторія ВолодимирівнаДокумент Удосконалення способу виробництва сиркового десерту, збагаченого пюре моркви, помело та інуліном, призначеного для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту(2021) Іноземцева, Кристина ВячеславівнаДокумент Удосконалення способу виробництва солодкого десерту на основі кисломолочного сиру, збагаченого порошками чорниці та смородини(2021) Тягній, Владислав ЮрійовичДокумент Проект виробництва сиру кисломолочного, збагаченого кизилом та барбарисом(2020) Петряков, Володимир Миколайович