Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
32 результатів
Результати пошуку
Документ Проект будівництва цеху фруктових консервів на ПрАТ «Луцьк Фудз»(2024) Якимець, Карина ЮріївнаДокумент Проект будівництва цеху з виробництва плодово-ягідних консервів(2023) Сидорук, Дмитро СергійовичДокумент Впровадження виробництва шинкових консервів у цеху потужністю 19,6 туб консервів за зміну(2023) Стиценко, Віталій ГригоровичДокумент Організація виробництва консервів та проект консервного цеху в м. Тернопіль(2023) Староселець, Даниїла-Маркіяна ЄвгенівнаДокумент Проект консервного цеху потужністю 21 туб виробів за зміну, з впровадженням консервів з м'яса птиці(2023) Одайнік, Михайло СергійовичДокумент Впровадження виробництва м'ясо-рослинних виробів у консервному цеху в м. Рівне(2023) Куропась, Максим ОлеговичДокумент Організація виробництва 25,1 туб консервів за зміну, з впровадженням виробництва фаршевих виробів(2023) Калій, Дмитро ЮрійовичДокумент Проект будівництва маринадного цеху(2023) Силюк, Лілія ВолодимирівнаДокумент Проект будівництва цеху з виробництва овочевих натуральних консервів та маринадів(2022) Черненко, Віктор Юрійович