Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження і удосконалення технології пива з використанням рослинної сировини(2024) Бабійчук, Михайло ВалерійовичДокумент Моніторинг якісних показників м’яса забійної сухопутної птиці промислової відгодівлі(2024) Яцков, Володимир ОлександровичДокумент Використання природних антиоксидантів у технології м’ясних продуктів(2023) Александрова, Тетяна ВолодимирівнаДокумент Дослідження впливу допоміжних препаратів на основі полівінілполіпіралідону на якість білих столових виноматеріалів(2021) Бабко, Діана Євгеніївна