Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Проєкт виробництва сиркового десерту, збагаченого порошком із чорної смородини(2022) Дячук, Ольга ВасилівнаДокумент Організація виробництва сиру кисломолочного та виробів з нього на підприємстві потужністю переробки 100 т молока за добу(2022) Масленникова, Ярослава МиколаївнаДокумент Документ Удосконалення способу виробництва сиркового десерту, збагаченого пюре моркви, помело та інуліном, призначеного для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту(2021) Іноземцева, Кристина ВячеславівнаДокумент Удосконалення способу виробництва солодкого десерту на основі кисломолочного сиру, збагаченого порошками чорниці та смородини(2021) Тягній, Владислав ЮрійовичДокумент Проект виробництва сиркового десерту, збагаченого концентратом білку сироватки, пюре банану, полуниці та горіхами(2020) Ткаченко, Анастасія Андріївна