Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження та удосконалення способів підготовки води у технології комбучі(2024) Прокопишин, Сергій ВасильовичДокумент Особливості організації виробництва ферментованих напоїв у ресторані готелю у Печерському районі м. Києва(2024) Сахновський, Владислав ВалерійовичДокумент Розроблення технології ферментованих напоїв з використанням молочної сироватки(2023) Ніколаєва, Марія СергіївнаДокумент Розроблення технології ферментованих напоїв з використанням овочевої сировини(2023) Кондратенко, Катерина ВалеріївнаДокумент Біотехнологія ферментованих напоїв на основі нетрадиційної сировини(2023) Вавілова, Анастасія ІгорівнаДокумент