Неопубліковані видання
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7548
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів(2009) Гнатенко, Олена АндріївнаРозглянуто шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів. The ways of improving product competitiveness producers of canned milk.Документ Концепція виховання студентів у Національному університеті харчових технологій(2005) Павлов, Валерій Лук’яновичРозглядаються мета, принципи, завдання і основні напрями виховання студентів. Представлений механізм організації виховної роботи на кожному з курсів навчання. The article deals with the purpose, principles, tasks and main directions of education students. It is represents the mechanism of organization of educational work on any the courses.Документ Положення про студентське самоврядування у Національному університеті харчових технологій(2005) Павлов, Валерій Лук’янович; Баглюк, Сергій ВолодимировичПредставлені вихідні засади, структура студентського самоврядування, основні завдання його органів. Показана специфіка здійснення самоврядування на рівні студентської академічної групи, курсу, факультету, університету в цілому, а також у гуртожитку.Представлены исходные основания, структура студенческого самоуправ-ления, основные задачи его органов. Показана специфика осуществления самоуправления на уровне студенческой академической группы, курса, факультета, университета в целом, а также в общежитии.The instruction shows the initial base, the structure of student government, the main objectives of its bodies. It is sown the specificity of the self-government at the level of student academic group, course, faculty, the university as a whole, as well as in the hostel.Документ Очищення дифузійного соку з удосконаленим прогресивним попереднім вапнуванням(2008) Логвін, Володимир Матвійович; Виговський, Валерій Юрійович; Хомічак, Любомир Михайлович; Авдієнко, Світлана ОлексіївнаЗа умов очищення дифузійного соку з удосконаленим прогресивним попереднім вапнуванням підвищується вихід цукру. At the terms of cleaning of diffusive juice a rendement rises with the improved progressive previous liming.Документ Інтенсифікація соління м'яса у шматках і розробка нової конструкції реодинамічного масажера(Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки, НУХТ, 2008) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга АндріївнаМ'ясо у шматках завантажують у пересувний контейнер. Він підключається до вакуумної системи і встановлюється на віброплатформу. Новим є глибокий вакуум, коли сольовий розчин починає кипіти і спеціальні режими високо амплітудної вібрації.Документ Нова методика вимірювання міцності адгезії текучих і твердоподібних дисперсних систем(2008) Гуць, Віктор СтепановичМетодика базується на моделюванні відриву продукту від пластини і використанні комп’ютерної символьної математики. Прилад для вимірювання міцності адгезії побудований на базі фізичного маятника.Документ Моделювання відцентрового розділення дисперсних систем, що стискаються і розробка нової конструкції центрифуги зі спеціальною фільтруючою поверхнею(2008) Гуць, Віктор СтепановичРекомендовано використовувати центрифугу замість фільтрпресів для розділення дисперсних систем що стискаються. Конструкція центрифуги відрізняється від існуючих у цукровому виробництві розташуванням фільтруючої поверхні і самою фільтруючою перегородкою. We recommend using a centrifuge to separate instead filtrpresiv disperse systems that are compressed. The design differs from existing centrifuges in the sugar manufacturing location filtering surface and the same filter septum.Документ Розробка желейної термостабільної начинки(2008) Корецька, Ірина Львівна; Кір’янова, Ганна АнатоліївнаВ роботі показана можливість виробництва желейної термостабільної начинки. In work possibility of production of a jelly thermostable stuffing is shown.Документ Технологічна інструкція щодо застосування дезінфекційного засобу „Санітарін” на підприємствах цукрової галузі(2008) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Чорна, Тетяна МиколаївнаТехнологічна інструкція визначає способи, режими та умови застосування дезінфекційного засобу „Санітарін” виробництва „Кінгдао Девелоп Інтернешнл Трейд Ко, Лтд” (Китай) для проведення дезінфекції сировини, напівпродуктів, обладнання, технологічних вод на підприємствах цукрової галузі при переробленні цукрових буряків та тростинного цукру-сирцю. В технологічній інструкції наведені вимоги техніки безпеки при застосуванні дезінфекційного засобу „Санітарін”, методи контролю якості засобу та робочих розчинів препарату, методи контролю за ефективністю препарату. Technological instruction determines the ways modes and conditions of disinfectant "Sanitarin" production "Develop Qingdao International Trade Co., Ltd" (China) for the disinfection of raw materials, intermediates, equipment, process water to the sugar industry enterprises in the processing of sugar beet and cane sugar raw. In the technological instructions given safety requirements when applying disinfectant "Sanitarin" control methods as a means of working solutions and preparation methods monitor the effectiveness of the drug.