Перегляд за Автор "Гримайло, Ірина Олегівна"
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання білково-вітамінних компонентів у рецептурах м'ясних хлібів(2015) Топчій, Оксана Анатоліївна; Гримайло, Ірина Олегівна; Іващук, Павло ВасильовичАналіз структури захворювань населення у сучасних умовах інтенсивного технічного забруднення навколишнього середовища свідчить про назрілу необхідність збагачувати продукти масового споживання добавками, які мають виражені функціональні властивості. Перспективним є використання білково-вітамінного збагачувача, як додаткового рецептурного компоненту, що дозволить отримати харчові продукти функціонального призначення. The analysis of diseases of the population in modern conditions of intensive Technical pollution indicates overdue the need to enrich the consumer products additives that have expressed functional properties. Promising is the use bilkovo-vitamin enrichers as an additional component of the prescription, which will get food functionality.Документ Використання білкового збагачувача у технології м’ясних хлібів(2015) Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Гримайло, Ірина ОлегівнаВ сучасних умовах дефіциту білку в харчуванні людини, високоефективним і швидким шляхом вирішення цієї проблеми є розробка харчових продуктів масового споживання, збагачених білковими компонентами. In today's shortage of protein in human nutrition, highly effective and fast way to solve this problem is to develop food consumer enriched protein component.Документ Використання рослинних олій у рецептурах м'ясних паштетів(2014) Котляр, Євген Олександрович; Іващук, Павло Васильович; Гримайло, Ірина Олегівна; Топчій, Оксана АнатоліївнаАктуальна проблема сьогодення - створення продуктів харчування з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Не є виключенням і паштетна продукція. Технологія виробництва паштетів передбачає використання різноманітних за своїми властивостями видів сировини тваринного і рослинного походження, що визначає різноманіття застосовуваних способів обробки. Комбінуючи варіння, бланшування, пасерування, обсмажування, гомогенізацію та інші види термічного і механічного впливів, отримують ніжний однорідний продукт пастоподібної консистенції, що відрізняється приємним смаком, запахом і кольором. Issues of the day - create food from high nutritional and biological value. Is no exception pashtetna products. Production technology involves the use of pastes with properties different raw materials of animal and vegetable origin that determines the variety of processing methods used. Combining cooking, blanching, paseruvannya, roasting, homogenization and other thermal and mechanical effects, are gentle uniform product pasty consistency that is different pleasant taste, smell and color.Документ Дослідження структурно - механічних характеристик напівфабрикатів(2014) Пасічний, Василь Миколайович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Іжевська, Діана Анатоліївна; Гримайло, Ірина ОлегівнаСтворення якісних продуктів харчування пов'язано з необхідністю нагромадження бази даних про фізіологічні особливості харчування різних вікових груп, а також про хімічний склад, фізичні властивості, харчову, біологічну й енергетичну цінності, медико-біологічні показники, санітарно-гігієнічні норми безпеки й інші характеристики сировини, напівфабрикатів і кінцевих продуктів. Creating quality food due to the necessity of accumulation of a database of physiological feeding habits of different age groups, as well as the chemical composition, physical properties, nutritional, biological and energy values, biomedical indicators, health safety standards and other specifications of raw materials , semi-finished and finished products.Документ Ковбаси ліверні (Патент на корисну модель №91972)(2014) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Коваленко, Микола Олександрович; Гримайло, Ірина Олегівна; Іжевська, Діана АнатоліївнаКовбаси ліверні, що містять субпродукти пташині варені, свинину жирну бланшовану, шкірку свинячу, цибулю ріпчасту свіжу, суміш спецій, сіль харчову, які відрізняються тим, що додатково містять легені варені, горіхи грецькі подрібнені, баклажани бланшовані, у наступному співвідношенні компонентів, %: субпродукти пташині варені 33,6-39,3 свинина жирна бланшована 20-30 шкірка свиняча варена 6-10 цибуля ріпчаста свіжа 1,5-2,5 легені варені 13-17 горіхи грецькі подрібнені 3-5 баклажани бланшовані 6-9 сіль харчова 1,8-2,2 суміш спецій 1,1-2. Liver sausages containing offal bird boiled, blanched pork fat, pork rind, fresh onion, spice mix, salt, characterized in further comprising a light cooked, chopped walnuts, blanched eggplant in the following component ratio,% offal cooked bird 33,6-39,3 blanched pork fat 20-30 Cooked pork rind 6-10 fresh onions 1.5-2.5 lungs boiled 13-17 chopped walnuts 3-5 blanched eggplant 6-9 salt 1.8-2.2 1,1-2 spice mix.Документ Комбінований м’ясний продукт з грибами бланшованими (Патент на корисну модель № 100161)(2015) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Кузьмич, Анатолій Миколайович; Гримайло, Ірина Олегівна; Іжевська, Діана АнатоліївнаКорисна модель належить до м'ясної промисловості, а саме до приготування комбінованого м'ясного продукту з грибами бланшованими. В основу корисної моделі поставлена задача - розроблення рецептури для приготування комбінованого м'ясного продукту з використанням грибної сировини для підвищення органолептичних властивостей продукту і збагачення його вітамінами. The utility model belongs to the meat industry, namely to the preparation of a combined meat product with blanched mushrooms. The basis of the utility model is the task - to develop a recipe for the preparation of a combined meat product using mushroom raw materials to improve the organoleptic properties of the product and enrich it with vitamins.Документ М'ясний хліб «дієтичний» ( Патент на корисну модель № 111297 )(2016) Топчій, Оксана Анатоліївна; Гримайло, Ірина Олегівна; Іващук, Павло ВасильовичВинахід стосується м'ясного хліба, що містить свинину знежиловану, сіль кухонну харчову, цукор-пісок, нітрит натрію, перець чорний або білий мелений, горіх мускатний або кардамон мелений, причому рецептура м'ясного хліба додатково містить м'ясо птиці, купаж рослинних олій, яйця перепелині, крохмаль, добавку Білкотон А91. The invention relates to meat bread containing pork, vegetable oil, food salt, sugar, sodium nitrite, black or white ground pepper, nutmeg, or cardamom powder, and the meat breads composition further includes poultry meat, a vegetable blend oil, quail eggs, starch, whitecock A91 additive.Документ М'ясні хліби «дієтичні» ( Патент на корисну модель № 101670 )(2015) Топчій, Оксана Анатоліївна; Гримайло, Ірина Олегівна; Іващук, Павло ВасильовичМ'ясні хліби "Дієтичнні" включають свинину знежиловану, сіль кухонну харчову, цукор-пісок, нітрит натрію, перець чорний або білий мелений, горіх мускатний або кардамон мелений.Додатково використовується м'ясо птиці, купаж рослинних олій, яйця перепелині, крохмаль, добавка Білкотон А91. Meat breads Dietary foods include pork scavenged, salt food, sugar, sodium nitrite, black pepper or white ground, nutmeg, or cardamom melted. Additional poultry meat, vegetable oil blend, quail eggs, starch, additive Bilcoton A91.Документ М'ясні хліби універсальні ( Патент на корисну модель № 101669 )(2015) Топчій, Оксана Анатоліївна; Тетерук, Ольга Володимирівна; Гримайло, Ірина Олегівна; Іващук, Павло ВасильовичМ'ясні хліби "Універсальні" включають яловичину знежиловану, свинину знежиловану, сало хребтове, яйця курячі, сіль кухонну харчову, цукор-пісок, нітрит натрію, перець чорний або білий мелений, горіх мускатний або кардамон мелений. Додатково використовується м'ясо птиці, крохмаль, добавка Білкотон А91. Meat loafs "Universal" include beef, uncooked, uncooked pork, bacon, chicken eggs, food salt, sugar-sugar, sodium nitrite, black pepper or white ground, nutmeg, or cardamom-ground. Additionally, poultry meat, starch, and the addition of Bilcoton A91 are used.Документ Паштет м'ясний ’’Диво’’ (Патент на корисну модель № 82774)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гримайло, Ірина Олегівна; Головченко, Георгій ОлександровичВ основу корисної моделі поставлена задача - розроблення рецептури ковбасних паштетів м'ясних з використанням кореня петрушки та топінамбура, що дає можливість зробити вироби продуктами дієтичного харчування, збагачує їх вітаміном С, селеном. The basis of the utility model given the task - developing recipes sausage meat pates using parsley root and artichoke, which makes it possible to produce dietary products, enriching them with vitamin C, selenium.Документ Паштет м’ясний з грибами бланшованими (Патент на винахід № 105097)(2014) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гримайло, Ірина ОлегівнаРозроблено паштет м’ясний з грибами, що містить печінку яловичу бланшовану, м'ясо бланшоване, цибулю ріпчасту смажену, сіль поварену харчову, суміш спецій, який відрізняється тим, що як м'ясо містить свинину жиловану жирну бланшовану, як гриби містить гриби бланшовані та додатково містить шкіру свинячу варену, легені варені, паприку, суміш петрушки та кропу. Have been developed а meat pates with mushrooms which including beef liver blanched, blanched meat, fried onions, salt, spice mix. Pate characterized in that the meat contains pork fat trimmed blanched, as mushrooms containing mushrooms blanched and further comprising a boiled pork skin, lungs boiled, paprika, parsley and dill mixture.Документ Паштет м’ясний з грибами бланшованими (Патент України на корисну модель № 80711)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гримайло, Ірина ОлегівнаПаштет м’ясний з грибами бланшованими включає печінку яловичу бланшовану, м’ясо бланшоване, цибулю ріпчасту смажену, сіль, суміш спецій. Як м’ясо використовується свинина жилована, додатково використовується шкірка свиняча варена, легені варені, гриби бланшовані. Canned meat with mushrooms blanched include beef liver, meat blanched, fried onions, salt, spice mix. How to use pork meat trimmed additionally used pork rind boiled, lungs, mushrooms blanched.Документ Поліпшення технологічних показників наповнювачів на основі білково-жирових емульсій каротиновмісною сировиною(2014) Герасименко, Марина Юріївна; Пасічний, Василь Миколайович; Гримайло, Ірина Олегівна; Гередчук, Аліна МихайлівнаУ наш час у м'ясопереробній промисловості актуальною є проблема ефективності використання сировини, розширення й підвищення якості продукції, що випускається. Відомо, що 9 — 13 % колагеновмісної сировини, яка містить тваринний білок, залишається невикористаною. Presently in the meat industry is the actual problem of efficiency of use of raw materials, expand and improve the quality of products. We know that 9 - 13% kolahenovmisnoyi materials containing animal protein remains unused.Документ Сирокопчені ковбаси(2014) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Коваленко, Микола Олександрович; Іжевська, Діана Анатоліївна; Гримайло, Ірина ОлегівнаСирокопчені ковбаси містять яловичину першого ґатунку, свинину напівжирну, свинну грудинку,нітрит натрію, сіль, цукор, композиційну добавку. Крім цього, вони додатково містятьбланшовану моркву, бланшований гарбуз, корінь селери у наступному співвідношеннікомпонентів, %: яловичина першого ґатунку 39-42 свинина напівжирна 24-32 свинна грудинка 10-16 нітрит натрію 0,01-0,07 бланшований гарбуз 4,0-6,0 бланшована морква 3,0-7,0 сіль 1,0-4,0 цукор 1,0-2,0 композиційна добавка 0,09-1,5 корінь селери 1,0-3,0. Summer sausages containing beef first grade, pork bold, pork bacon, sodium nitrite, salt, sugar, composite additive. In addition, they additionally contain blanched carrots, blanched squash, celery root in the following component ratio,% beef first grade 39-42 Pork Clarendon 24-32 pork brisket 10-16 sodium nitrite 0,01-0,07 blanched pumpkin 4,0-6,0 blanched carrots 3,0-7,0 salt 1,0-4,0 sugar 1.0-2.0 Composite additive 0,09-1,5 celery 1,0-3,0.