Перегляд за Автор "Кравчук, Надія Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 20 з 49
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вдосконалення технології десертів(2018) Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Клец, Дарина ОлександрівнаРозроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви - «самбук яблучно-кизиловий» оздоровчого призначення. Досліджено піноутворюючі здатності глюкозно-фруктозного сиропу і впливу на структуру десерту. The advanced technology of sweet slaughter dish - "Sambuc Apple Coconut" for health-improving purposes. Foaming ability of glucose-fructose syrup (gfs) and influence on the structure of dessert were studied.Документ Визначення рейтингу нових виробів (рекомендації до оцінювання нового харчового продукту)(2020) Корецька, Ірина Львівна; Кузьмін, Володимир Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія Миколаївна; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаТвір призначений для визначення рейтингу нових виробів (на прикладі рекомендацій до оцінювання нового харчового продукту). При проведенні конкурсу, як приклад - фахового, кулінарного, дегустаційного оцінювання інноваційних робіт студентів тощо, зазвичай оцінювання нових виробів конкурсу комісія починає з визначення зовнішніх органолептичних показників виробів.Документ Використання батату в ресторанних технологіях соусів(2019) Кравчук, Надія Миколаївна; Скрибченко, Анастасія ОлександрівнаДослідження можливостей використання батату як загущувача соусів, розробка нового молочного соусу підвищеної харчової цінності, визначення ощадливих параметрів приготування. Investigation of the use of sweet potato as a sauce thinner, development of a new milk soup of high nutritional value, determination of conservation parameters of preparation.Документ Використання нетрадиційної сировини – алое вера в напоях(2019) Шамшур, Анна Григорівна; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія МиколаївнаПроведено дослідження по визначенню оптимальних параметрів приготування напоїв власного виробництва в закладах ресторанного господарства з використанням нетрадиційної сировини – соку алое вера, з метою надання їм лікувально-профілактичних властивостей. The research was conducted to determine the optimal parameters of the preparation of drinks of own production in the restaurants of restaurant industry using unconventional raw materials - aloe vera juice, in order to provide therapeutic and prophylactic properties.Документ Використання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві кондитерських борошняних виробів(2018) Волинська, Леся Сергіївна; Кравчук, Надія Миколаївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаДосліджено доцільність використання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві борошняних кондитерських виробів та перспективи впровадження даних виробів в заклади ресторанного бізнесу. The expediency of using puree mung (mash) beans in the production of flour confectionery products and the prospects for the introduction of these products in the restaurant business has been investigated.Документ Використання солодких структуроутворювачів для покращення якості десерту(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Березова, Ганна Олександрівна; Кравчук, Надія МиколаївнаПроведено дослідження щодо використання нетрадиційної рослинної сировини (купажної суміші пюре з кизилу з пюре яблучним) в технології солодких збивних страв зниженої калорійності типу «Самбук». Встановлено оптимальне співвідношення вхідних інгредієнтів (плодово-ягідної сировини, глюкозно- фруктозного сиропу, сухого яєчного білку) у інноваційній технології десерту. На отримані модельні структури проведено комплексне оцінювання та складено профілограми якості і визначено критерії якості.The article conducts research on the use of non-traditional vegetable raw materials (blending mixture of dogwood puree with apple puree) in the technology of sweet low-calorie whipped dishes type "Sambuk".The optimal ratio of input ingredients (fruit and berry raw materials, glucose- fructose syrup, dry egg white) in the innovative technology of dessert. On the received model the structure carried out a comprehensive assessment and compiled quality profiles and defined criteria quality.Документ Використання сучасних трендів у харчуванні в закладах ресторанного господарства(2019) Мельник, Вікторія Юріївна; Кравчук, Надія МиколаївнаРозглянуто можливість і доцільність використання їстівних квітів у рецептурах і оздобленні страв, що дозволяє отримувати смачну та різноманітну їжу; наведено види їстівних квітів, які вирощують в Україні. Considered the possibility and expediency of using edible flowers in recipes and decoration of dishes, which allows you to get delicious and varied food; The types of edible flowers that are grown in Ukraine are presented.Документ Енергозберігаючі технології у готельному господарстві(2016) Кравчук, Надія Миколаївна; Красноярцев, Владислав ОлександровичДослідженіособливості і складові застосування енергозберігаючих технологій у готельному господарстві,визначено умови зменшення енерговитрат в будівлях,запропоновано спектр сучасних енергозберігаючих технологій для впровадження у готелях.Документ Ефективність використання батату в закладах ресторанного господарства(2016) Лукомська, Юлія Петрівна; Кравчук, Надія МиколаївнаДосліджена можливість використання такої нетрадиційної сировини як батат у технології желеподібних солодких страв, що дозволяє створювати страви підвищеної харчової та біологічної цінності.Документ Забезпечення продуктів харчування білковими інгредієнтами(2023) Корецька, Ірина Львівна; Рибаченко, Максим Сергійович; Кравчук, Надія МиколаївнаРозглянуто необхідність розробки дієтичних продуктів харчування та доцільність використання білкововмісної рослинної сировини у технології виробництва соусів. Використання сочевичного та інших видів борошна із бобових, багатих білком, мінералами, харчовими волокнами, антиоксидантами та поліфенолами, поєднання запропонованих співвідношень усіх компонентів забезпечує оригінальні органолептичні показники соусів типу «Бешамель» та водночас надає їм дієтичних властивостей, підвищує харчову та біологічну цінністьДокумент Кавбуз – перспективна сировина для солодких страв(2018) Кравчук, Надія Миколаївна; Редько, Олександр ДмитровичРозглянуто необхідність та доцільність використання кавбуза в технології виробництва солодких страв, а саме самбуків як джерела біологічно активних речовин (БАР). The necessity and expediency of using kawuzu in the technology of sweet dishes production, namely sambukov as a source of biologically active substances (BAR).Документ Кобрендинг у ресторанному бізнесі(2016) Кравчук, Надія Миколаївна; Мишко, Ярослава ІгорівнаДосліджені переваги кобрендингу в ресторанному бізнесі,наведеніприклади ефективного кобрендингу, що дає можливість залучення додаткової кількості відвідувачів та збільшення прибутків підприємств ресторанного бізнесу. Explored the advantages of cobranding in the restaurant business, examples of effective co-branding are given, which enables to attract additional visitors and increase the profit of restaurant business enterprises.Документ Комплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарства(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Кравчук, Надія Миколаївна; Шиш, Наталія Ігорівна; Решетник, Софія Русланівна; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Романюта, Андрій ВікторовичПроведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.Документ Низькокалорійний білковий десерт з горобини (Деклараційний патент на корисну модель № 139654)(2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Загорська, Катерина Сергіївна; Кравчук, Надія МиколаївнаНизькокалорійний білковий десерт з горобини, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить маслянка та пюре з садової горобини. Low-calorie protein dessert made from mountain ash, containing applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes butter dish and puree from garden mountain ash.Документ Перспективи впровадження електрорадіаторної системи опалення в закладах готельного господарства(2015) Проценко, Ольга Андріївна; Кравчук, Надія МиколаївнаДосліджена можливість впровадження електрорадіатрної системи опалення підприємствами гостинності України для значної економії енергоносіїв, часу та прибутків. The possibility of introducing the electro-radiological heating system of hospitality enterprises of Ukraine for the considerable saving of energy resources, time and profits has been explored.Документ Перспективи розвитку послуги Business Speed Dating для ділового туризму України(2016) Кравчук, Надія Миколаївна; Кондауров, Костянтин АнатолієвичДосліджені особливості і складовіділового туризму, обгрунтовано необхідність створення сучасної інфраструктури ринку ділового туризму, розширення спектру ділових послуг на прикладі впровадження businessspeeddating. The features and components of business tourism are explored, the necessity of creation of modern infrastructure of the market of business tourism, expansion of a spectrum of business services on the example of introduction of business speed dating is grounded.Документ Проблеми розвитку ділового туризму в Україні(2015) Кравчук, Надія Миколаївна; Чорна, Наталія СергіївнаВизначення ряду проблем розвитку ділового туризму в Україні,вирішення яких дозволить значно поліпшити стан розвитку ділового туризму. Determination of a number of problems of development of business tourism in Ukraine, the solution of which will significantly improve the development of business tourism.Документ Підвищення якості печива, збагаченого білковмісною сировиною рослинного походження(2017) Кравчук, Надія Миколаївна; Олійник, Сергій ВолодимировичВизначення ряду показників якості вівсяного печива з білковими речовинами, в результаті аналізується зміна харчової та енергетичної цінності. Determination of a number of quality indicators of oatmeal cooked with protein substances, as a result, the analysis of changes in food and energy value.Документ Самбук "Український" (Деклараційний патент на корисну модель № 134974)(2019) Редько, Олександр Дмитрович; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія МиколаївнаСамбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кавбузу. Sambuc, which includes applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that its content includes glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes Kavbuza pureeДокумент Самбук з кумквату (Деклараційний патент на корисну модель № 135283)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бакун, Анастасія Олександрівна; Кравчук, Надія МиколаївнаСамбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату. Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »