Перегляд за Автор "Parkhomenko, Anastasia"
Документ Gluten enteropathy. Gluten-free raw material(2019) Mukoid, Roman; Koshova, Valentina; Parkhomenko, Anastasia; Yakimenko, LyudmilaThe purpose of the work was to pick up the optimal conditions for the production of high-quality rice malt, as well as further analysisДокумент Gluten enteropathy. Gluten-free raw material(2019) Mukoid, Roman; Koshova, Valentina; Parkhomenko, Anastasia; Yakimenko, LyudmilaThe purpose of the work was to pick up the optimal conditions for the production of high-quality rice malt, as well as further analysis.Документ Influence of buckwheat malt on beer properties(2020) Parkhomenko, Anastasia; Mukoid, RomanThe prospects of using buckwheat malt for the production of low-gluten beer are shown. Gluten is absent in such cereals as buckwheat and rice, and in other cereals the amount of gluten is: corn 80 ppm, barley 151 ppm, wheat 162 ppm. Therefore, for the preparation of low-gluten beer buckwheat malt and barley malt are recommendedДокумент Influence of low-gluten grain crops on beer properties(2020) Koshova, Valentina; Mukoid, Roman; Parkhomenko, AnastasiaПоказано перспективи використання гречки та гречаного солоду для виробництва низькоглютенового пиваДокумент Possibilities of use of all diferent sortotypes for malt preparation(2020) Mukoid, Roman; Parkhomenko, Anastasia; Hryshechkina, AnastasiaВ Україні виведені нові, так звані, голозерні сорти вівса. Від традиційних плівчастих вони відрізняються збільшеним вмістом білка та крохмалю і мінімальною кількістю клітковини. Це значно підвищує їх харчові цінність і спрощує процес переробки. Але незважаючи на значні переваги цих сортів, літературних даних щодо їх хімічного складу літературі замало, а про їх змінах при солодорощенні взагалі відсутні. Тому розроблення технології солоду з голозерного сорту вівса дозволить отримати новий вид сировини для харчових продуктівДокумент Prospect of using buckwheat for low-gluten beer(2020) Mukoid, Roman; Koshova, Valentina; Parkhomenko, AnastasiaThe prospects of using buckwheat malt for the production of low-gluten beer are shown. The purpose of research is to establish the effect of buckwheat malt on physicochemical parameters for the production of low-gluten beer