Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз діяльності SPA-індустрії(2016) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Кудлай, Анна Андріївна; Калініченко, Тетяна ПавлівнаВ статті розглядаються сучасні тенденції розвитку SPA-центрів при готельних підприємствах та удосконалення їх діяльності. Визначено актуальність SPA-послуг в XXI ст. Розглянуто особливості процесу надання SPA-послуг в залежності від територіального розташування готелів чи SPA-центрів. Наведено приклади використання SPA-технологій та виявлено, що певні тенденції можуть сприяти розширенню їх асортименту й підвищенню якості послуг в SPA-центрах при готелях.The article considers the current trends in the development of SPA-centers at hotel enterprises and the improvement of their activities. The relevance of SPA-services in the XXI century is determined. The peculiarities of the process of providing SPA-services depending on the territorial location of hotels or SPA-centers are considered. Examples of the use of SPA-technologies are given and it is revealed that certain tendencies can promote expansion of their range and increase of quality of services in SPA-centers at hotels.Документ Перспективи застосування цифрових екранів “ DIGITAL SIGNAGE ” в готелях(Иваново «Научный мир», 2017) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Кудлай, Анна Андріївна; Калініченко, Тетяна ПавлівнаСтаття присвячена перспектив використання мультимедійних екранів в закладах готельно-ресторанного господарства. Розглядаються переваги та цілі встановлення мультимедійних екранів в певних зонах та наведено приклади декількох готелів, що зробили крок до інновації – встановили Digital Signage. Надається інформація про те, як залучити чи зацікавити гостя, який відвідує заклад готельно-ресторанного господарства, за допомогою цифрового екрану. Розглянуто переваги встановлення мультимедійних екранів в готелях та ресторанах,а також функції використання Digital Signage. The article focuses on the impact of multimedia screens on the operation of the accommodation. It also discusses the advantages and purposes of establishment of multimedia screens and a few examples of hotels that have taken the step to innovation – mounted Digital Signage. In addition, you can learn how to attract or be of interest to the guest who visits your school, with the help of digital screen. Considered the advantages of the installation of multimedia screens in hotels and restaurants,as well as functions using Digital Signage.Документ Інноваційні технології в будівництві готелів як чинник конкурентноспроможності(2017) Ковешніков, Володимир Сергійович; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті розглядається туризм, як дуже багатогранно розвинена галузь господарства, що є однією з головних складових доходу в деяких країнах і впливає на розвиток економіки і світового співробітництва. Туризм є найдинамічнішою галуззю в багатьох країнах світу і його роль в світовій економіці безперервно росте. Аналізуються сучасні інноваційні розробки, які використовуються при будівництві закладів готельного господарства, а саме: новітні технології виготовлення світловипромінюючого цементу, модульних будинків по типу LEGO, використання пластикових пляшок, будівництво дерев’яних будинків, еластичного бетону для будівництва готелів в країнах з підвищеною сейсмічністю, розробка бетону з вуглекислого газу та 3-D друк будівель. The article considers tourism as a multifaceted developed economic sector, which is one of the main components of income in some countries and the impact on the economy and global cooperation. Tourism is the most dynamic sector in many countries and its role in the world economy is continuously growing Analyzes the modern innovations that are used in the construction of hotel management institutions, namely the latest manufacturing technology light-cement type modular buildings LEGO, the use of plastic bottles, construction of wooden houses flexible concrete for the construction of hotels in the countries with high seismic activity, development concrete with carbon dioxide and 3-D printing buildings.Документ Обгрунтування експерименту для оптимізації процесу подрібнення м'яса курятини(2009) Топольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті наведено і обгрунтовано план експерименту по оптимізації процесу подрібнення м’яса курятини. Розглянуто принципи складання матриці активного експерименту, наведені чинники за допомогою яких можливо керувати процес подрібнення і зробити його оптимальним. In the article the plan of experiment is resulted and grounded for optimizations of process of grinding down of meat of chicken. Principles of drafting of matrix of active experiment are considered, factors are resulted by which it is possible to lead process of grinding down and to do him optimum.Документ До питання вибору робочого органа для подрібнення м’ясної сировини з низькими якісними характеристиками(2008) Топольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаРозглянуто проблеми використання і подрібнення м’ясної сировини з різним вмістом грубої з’єднувальної тканини для приготування січених виробів. Наведено ножі для оптимізації процесу подрібнення. The problems of use and chopping raw meat with different content coarse connective tissue preparation products January. An knives for grinding process optimization.Документ Питання класифікації в сфері туризму(2016) Ковешніков, Володимир Сергійович; Ліфіренко, Олена Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті розглядаються існуючі підходи, які використовуються при класифікації в сфері туризму, виділяються часто використовувані класифікаційні ознаки, наводиться класифікація видів туризму і послуг галузей індустрії гостинності, пропонуються методологічні підходи до подальшого вдосконалення систем класифікації в туризмі. In the article there are considered the existing approaches to classifications of tourism kinds and services. There are discussed characteristics usually used as the basis of classifications in tourism. Some new views concerning backgrounds of classifications in tourism are proposed.Документ Інноваційні види туризму(2016) Ковешніков, Володимир Сергійович; Ліфіренко, Олена Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті наводиться опис відомих у даний час інноваційних видів туризму та здійснено аналіз причин їх появи. Найбільшою популярністю зараз користуються ті види туризму, які пов'язані з активною пізнавальною чи розважальною діяльністю, що дозволяє споживачам туристичного продукту отримувати якісно нові враження. This article describes the currently known types of innovative tourism and the analysis of the causes of their appearance. The most popular is using those forms of tourism related to the active cognitive activity or entertainment that allows consumers to get high quality tourism product new experiences.Документ Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення філе курятини(Варшава, 2014) Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДля кількісної характеристики узагальненого параметра оптимізації запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії і дозволяє оцінити якість продукції одним числом. For generalized quantitative characteristic parameter optimization propose a comprehensive quality score based on the principles of quality control and product quality to evaluate one number.Документ Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини(2015) Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаРозроблені ієрархічні структури комплексного показника якості досліджуваних в роботі об'єктів, що беруть участь в процесі виробництва фаршу із м’яса курятини. Визначені значення коефіцієнтів ваговитості одиничних показників якості. Розроблена методика визначення комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини, яка дозволила встановити найкращі умови процесу за найбільш високими її значеннями в поставленому і реалізованому екстремальному експерименті, а також отримати регресійну залежність комплексного показника якості фаршу від умов проведення процесу подрібнення, що придатний для прогнозування якості кінцевого продукту та управлінням даним процесом подрібнення.Документ Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м'яса курятини для збільшення вологозв'язуючої здатності фаршів(2013) Топольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаВизначено математичну модель, що адекватно описує залежність вологозв'язуючої здатності фаршу з мусіші білого і червоного м'яса курятини у співвідношенні 1:1 від варійованих факторів під час процесу подрібнення. Defined mathematical model that adequately describes the dependence Vologozv'yazuyuchiy ability minced musishi white and red meat chicken in 1: 1 ratio of variable factors during the grinding process.