Тези доповідей ІПДО
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8449
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Технологічні фактори енергоефективності цукрового заводу(2019) Василенко, Сергій Михайлович; Штангеєв, Костянтин Остапович; Кухар, Володимир МиколайовичНаведено аналіз технологічних факторів у цукровому виробництві для послідовних етапів реконструкції цукрового заводу з метою підвищення ефективності тепло споживання.Документ Термічні ефекти при уварюванні утфелів цукрового виробництва(2015) Штангеєв, Костянтин Остапович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Штангеєв, Валерій Остапович; Кухар, Володимир МиколайовичПри уварюванні утфелів значну роль відіграють фізико-хімічна та гідростатична температурні депресії. Виходячи із їх аналізу сформульовані основні вимоги до конструкцій вакуум-апаратів.Документ Комплекс взаємоузгоджених тепло-технологічних заходів – основа енергетичної ефективності цукрового виробництва(2015) Василенко, Сергій Михайлович; Кухар, Володимир Миколайович; Штангеєв, Костянтин ОстаповичРеконструкція цукрових заводів повинна супроводжу-ватися комплексом енергозберігаючих заходів.Окрім того, реконструкція повинна супроводжуватися впровадженням нових технологічних процесів отримання цукровмісних продуктів.Документ Час перебування розчину у випарній установці(2019) Штангеєв, Костянтин ОстаповичПредставлена методика розрахунку часу перебування цукрового розчину в випарної установці і розрахунок втрат цукру від термічного розкладання. A methodology for calculating the residence time of a sugar solution in an evaporator and the calculation of sugar losses from thermal decomposition are presented.Документ Сучасні вимоги до підігрівачів цукрового виробництва(2017) Штангеєв, Костянтин ОстаповичВикладені вимоги до підігрівачів в теплових схемах цукрового заводу. Проведено порівняння трубчатих та пластинчатих підігрівачів. Requirements for heaters in heat schemes of a sugar factory are stated. Comparison of tubular and plate heaters has been performed.Документ Особливості сушки цукру-піску(2018) Штангеєв, Костянтин ОстаповичПоверхню кристалу покриває плівка цукрового розчину. При висушуванні на її поверхні утворюється шкарлупа, яка перешкоджає випаровуванню вологи. The surface of the crystal is covered by a film of sugar solution. When dried, a shell is formed on its surface, which prevents moisture from evaporating.Документ Температурні депресії в випарних та вакуум-апаратах(2016) Штангеєв, Костянтин ОстаповичПроведено аналіз видів втрат температурного напору в випарних установках та вакуум-апаратах цукрового виробництва. The analysis of types of losses of temperature pressure in evaporators and vacuum machines of sugar production is carried out.Документ Сучасні вимоги до підігрівачів цукрового виробництва(2017) Штангеєв, Костянтин ОстаповичВикладено вимоги до підігрівачів у теплових схемах цукрового заводу. Проведено порівняння трубчастих та пластинчастих підігрівачів. Requirements for heaters in heat schemes of a sugar factory are stated. Comparison of tubular and plate heaters has been performed.