Покажчики

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22354

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 22
  • Ескіз
    Документ
    Харчові нанотехнології
    (2019) Олабоді, Олена Вячеславівна
    Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань використання нанотехнологій в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
  • Ескіз
    Документ
    Олійно-жирова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід
    (2019) Фесун, Тетяна Павлівна
    Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1970–2019 рр. з актуальних питань розвитку оліє-жирової промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Безалкогольна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід
    (2019) Мельничук, Інна Миколаївна
    Бібліографічний покажчик включає в себе : інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій,дисертації,тощо) впродовж 1960 – 2018 рр. з актуальних питань виробництва безалкогольних напоїв. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
  • Ескіз
    Документ
    Спиртова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід
    (2019) Олабоді, Олена Вячеславівна
    Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань розвитку cпиртової промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виноробства, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific editions, abstracts of dissertations, dissertations, normative documents during 2000-2019. On topical issues of development of the alcohol industry, standardization , theories, techniques and practices of winemaking, equipment, occupational safety. The index is designed for a wide range of scholars, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.
  • Ескіз
    Документ
    Зелені технології в харчовій промисловості
    (2019) Мельничук, Інна Миколаївна
    Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, Автореферати дисертацій на здобуття наукового ступеню, Дисертації на здобуття наукового ступеню, тощо) впродовж 2000-2018 рр. з актуальних питань розвитку екологізації харчових технологій. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertations for the degree, dissertations for obtaining a degree, etc.) during 2000-2018 on current issues development of ecologization of food technologies. The index is intended for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, masters, students and anyone interested in this topic.
  • Ескіз
    Документ
    Виноробна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід
    (Виноробна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2019. – 182 с., 2019) Олабоді, Олена Вячеславівна
    Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань розвитку виноробної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виноробства, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertations, dissertations, normative documents during 2000-2019 on the topical issues of the development of the wine industry, standardization , theory, techniques and practices of winemaking, equipment, labor protection at work. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic.
  • Ескіз
    Документ
    Пивоварна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід
    (2019) Олабоді, Олена Вячеславівна
    Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи впродовж 2000–2018 рр. з актуальних питань розвитку пивоварної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва пива, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodical and scientific publications, dissertations dissertations, normative documents during 2000-2018 on the urgent issues of development of the brewing industry, standardization, theory , methods and practices of beer production, equipment, labor protection at work. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія продуктів дієтичного та лікувально-профілактичного харчування
    (2019) Фесун, Тетяна Павлівна
    Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1990–2019 рр. з актуальних питань розвитку дієтичного та лікувально-профілактичного харчування, фізіологічних властивостей, механізмів біологічної дії функціональних інгрідієнтів харчових продуктів. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) during the years 1990-2019 on the urgent issues of the development of dietary and therapeutic and preventive nutrition, physiological properties, mechanisms of biological action of functional food ingredients. The pointer is designed for a wide range of postgraduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic in the field of food technology, as well as food manufacturers.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід
    (2019) Олабоді, Олена Вячеславівна
    Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи впродовж 2010-2018 рр. з актуальних питань розвитку м’ясної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва продуктів з м’яса, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, chapters of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodical and scientific publications, dissertations dissertations, normative documents during 2010-2018 on current issues of development of meat industry, standardization , the theory, methodology and practice of production of meat products, equipment, labor protection at work. The pointer is designed for a wide range of scientists, doctoral students, postgraduates, teachers, masters, students and anyone who is vytsya topic.
  • Ескіз
    Документ
    Цукропродукти і цукрозамінники в харчовій промисловості. Вітчизняний та світовий досвід.
    (2019) Олабоді, Олена Вячеславівна
    Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій впродовж 2010-2018 рр. з актуальних питань технології цукропродуктів і цукрозамінників та використання їх в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations during 2010-2018 on the actual issues of technology of sugar products and sugar substitutes and their use in the food industry. on a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, masters, students and anyone interested in this topic.