Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Спектроскопічне дослідження картопляного пектину(2015) Грабовська, Олена Вячеславівна; Пастух, Ганна СтепанівнаДокумент Перспективи використання картопляної мезги для виробництва продуктів оздоровчого призначення(2014) Пастух, Ганна Степанівна; Грабовська, Олена ВячеславівнаДокумент Дослідження технологічних умов вилучення пектину з картоплі(2013) Пастух, Ганна Степанівна; Грабовська, Олена ВячеславівнаНаведено результати досліджень технологічних умов вилучення пектину з картоплі. Досліджено фізико-хімічні властивості картопляного пектину. The results of the research process conditions of extracting pectin potatoes. Studied the physicochemical properties of potato pectin.Документ Отримання пектину з рослинної сировини та дослідження його фізико-хімічних властивостей(2013) Пастух, Ганна Степанівна; Грабовська, Олена ВячеславівнаПроведено аналіз літературних джерел в галузі технології пектину. Досліджено способи отримання пектину з різної рослинної сировини. Отримані зразки бурякового, яблучного, картопляного, капустяного та гарбузового пектину порівняно за фізико-хімічними властивостями. Investigated the kinetics of hydrolysis-extraction of pectin from potato pulp by varying the parameters of the experiment. Past studies make it possible to find the optimal conditions for acid hydrolysis of potato thermal materials that ensure maximum process speed and high yield of pectin..Документ Розроблення технології харчового пектину з картопляної мезги(2012) Грабовська, Олена Вячеславівна; Пастух, Ганна Степанівна; Харітон, Наталія ГригорівнаПроведено аналіз літературних джерел в галузі технології пектину. Досліджено способи отримання пектину з різної рослинної сировини. Отримані зразки бурякового, яблучного, картопляного, капустяного та гарбузового пектину порівняно за фізико-хімічними властивостями.Investigated the kinetics of hydrolysis-extraction of pectin from potato pulp by varying the parameters of the experiment. Past studies make it possible to find the optimal conditions for acid hydrolysis of potato thermal materials that ensure maximum process speed and high yield of pectin..