Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Роль харчових волокон у харчуванні населення(2021) Мороз, Дар’я Олексіївна; Петрина, Алла БогданівнаДокумент Дослідження впливу рослинних збагачувачів на мікроструктуру м`ясних паштетів(2022) Верченко, Михайло Дмитрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Петрина, Алла БогданівнаДокумент Вплив рослинних збагачувачів на мікроструктуру м'ясних паштетів(2022) Верченко, Михайло Дмитрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Петрина, Алла БогданівнаДокумент Обґрунтування вибору олій нетрадиційного походження у технології сирів(2019) Красуля, Олена Олександрівна; Петрина, Алла Богданівна; Грек, Олена ВікторівнаМетою даної роботи є удосконалення технології спредів з використанням нетрадиційних олій в сумішах з молочним жиром, а саме ріпакової (ДСТУ 8175:2015 «Олія ріпакова») та льняної (ТУ У 10.8-2143821260-001:2013).Документ Розроблення технології спредів з рослинними інгредієнтами(2015) Красуля, Олена Олександрівна; Михайлюк, Ірина Юріївна; Петрина, Алла Богданівна