Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Використання підкислювачів в технології хліба з пшенично-кукурудзяної борошняної суміші(2015) Писарець, Ольга Петрівна; Ніколаєнко, Юлія Володимирівна; Погрибатько, Ніна Анатоліївна; Дробот, Віра ІванівнаДосліджено доцільність застосування поряд з заварюванням частини кукурудзяного борошна підкислювачів. Встановлено, що внесення підкислювачів інтенсифікує перебіг мікробіологічних і біохімічних процесів в тісті з суміші пшеничного і кукурудзяного борошна. The feasibility of acidifiers using along with the brewing of corn flour was analyzed. It was also established that the introduction acidifiers intensifies the course of microbiological and biochemical processes in the dough from a wheat- corn flour mixture.Документ Доцільність застосування КМКЗ у технології пшенично-кукурудзяного хліба(2015) Писарець, Ольга Петрівна; Дробот, Віра ІванівнаДосліджено вплив концентрованої молочнокислої закваски (КМКЗ) на якість пшенично-кукурудзяного хліба. Встановлено оптимальну кількість КМКЗ. The influence of concentrated lactic leaven (CLL) on wheat-corn bread quality was has been studied. The optimal amount of CLL has been established.Документ Дослідження хлібопекарських властивостей композиційних сумішей, що містять продукти переробки кукурудзи(2013) Писарець, Ольга ПетрівнаВизначено вплив продуктів переробки кукурудзи на газоутворювальну та водопоглинвльну здатність сумішей. Досліджено вплив композиційних сумішей на якість хліба. The influence of сorn processing products on gas-production and waterabsorbing capacity of mixtures has been determined. The effect of composite mixtures on bread quality has been investigated.Документ Вплив вівсяних та гречаних пластівців на формування аромату білково- пшеничного хліба з суцільнозмеленого борошна(2016) Семенова, Анастасія Борисівна; Писарець, Ольга ПетрівнаВизначено вплив вівсяних та гречаних пластівців на інтенсивність накопичення бісульфітзв’язуючих у м’якушці та скоринці хліба. Досліджено стійкість ароматичних речовин хліба з пластівцями протягом 48 годин зберігання. The effect of oat and buckwheat flakes on the intensity of bisulfite binders accumulation in the crumb and crust of bread are identified. The flavoring storage of bread with flakes during 48 hours after baking is also presented.