Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Седиментаційна стійкість супів-пюре з використанням кулінарного напівфабрикату для перших страв(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаВ статті наведено дослідження впливу кулінарного напівфабрикату для перших страв на седиментаційну стійкість супів-пюре. The article deals with the study of the influence of culinary semi-finished products on the sedimentation stability of mashed soup for the first courses.Документ Рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв(2015) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іллючок, Антон ЮрійовичВ статті обґрунтовано рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. The article substantiates the recipe composition of the culinary semifinished product for puree-shaped first courses.Документ Перспективи використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших страв(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаВ статті розглянуто переваги використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших страв. The article considers the advantages of using culinary semi-finished products in the technology of the first dishes.Документ Інноваційна технологія пюреподібних перших страв(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Василенко, Вікторія СергіївнаВ статті описано інноваційну технологію супів-пюре з використанням кулінарного напівфабрикату. The article describes the innovative technology of soup-mashed potatoes using a culinary semi-finished product.Документ Дослідження реологічних властивостей крохмалів для універсального кулінарного напівфабрикату(2015) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаВ статті наведено реологічні дослідження модифікованих крохмалів для використання їх у складі пюреподібних перших страв. The article presents rheological researches of modified starches for their use in the form of puree-shaped first courses.Документ Дослідження емульгуючої здатності крохмалів для кулінарного напівфабрикату пюреподібних перших страв(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій ВолодимировичВ статті наведено результати досліджень емульгуючої здатності нативних та модифікованих видів крохмалів. The article presents the results of studies on the emulsifying capacity of native and modified starch species.