Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування пальчикового проса у безглютенових стравах для ресторанів та аюрведичних кафе(2021) Фролова, Наталія Епінетівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Губар, Тетяна Миколаївна; Макалюк, Карина ОлександрівнаРозглянуто питання використання пальчикового проса як безглютенової поліфункціональної зернової сировини з біологічно цінним нутрієнтним комплексом у технологіях страв і напої для ресторанів та аюрведичних кафе. The issue of using finger millet as a gluten-free multifunctional grain raw material with a biologically valuable nutrient complex in food and beverage technologies for restaurants and Ayurvedic cafes is considered.Документ Дослідження насіння кропу в період молочної стиглості як ароматичної складової аюрведичної кулінарії(2020) Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Вальчук, Андрій Олегович; Бабенко, ОксанаДокумент Аюрведичні властивості прянощів – сатва, раджас, тамас дії(2023) Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бобін, Микита Андрійович; Ворона, Юлія ВалеріївнаДокумент Обґрунтування використання прянощів у технології масла ГХІ(2022) Силка, Ірина Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Фролова, Наталія ЕпінетівнаДокумент Розробка технології чайних напоїв відповідно до приписів аюрведичної кулінарії(2022) Фролова, Наталія Епінетівна; Польова, Ольга А.Документ Використання пальчикового проса (дагуса) в технології виробництва безглютенових зернових сухариків(2022) Губар, Тетяна Миколаївна; Фролова, Наталія ЕпінетівнаДокумент Розуміння харчової цінності в аюрведичних положеннях(2022) Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва плодоовочевого десерту у закладі ресторанного господарства(2024) Циба, Ілля Сергійович; Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Технології дієтичної харчової продукції з урахуванням рекомендацій аюрведи(2023) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Фролова, Наталія ЕпінетівнаДокумент Удосконалення технології дієтичних грибних паштетів(2023) Дегтяр, Артем Євгенійович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Михайлич, Роман Анатолійович