Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології мальтодекстринів(2004) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаДокумент Вивчення просторової будови крохмалю методами комп’ютерної хімії(2001) Качковський, О. О.; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Дегтярьов, Леонід СергійовичДокумент Дослідження впливу гідратації глюкози на її кристалізацію методами комп’ютерної хімії(2005) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія ІванівнаДокумент Отримання мальтозних сиропів із крохмалю(2006) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Грабовська, Олена ВячеславівнаДосліджено кінетику ферментативного зцукрювання в залежності від витрат ферментних препаратів, їх співвідношення та місця введення пуллуланази в ході процесу зцукрювання. Визначено оптимальні витрати зцукрюючого ферментного препарату β-амілази та пуллуланази для отримання мальтозних продуктів певного вуглеводного складу. Встановлено, що суттєвий вплив на ефективність ферментативного зцукрювання має перемішування гідролізатів в ході процесу. The kinetics of enzymatic saccharification according to the cost of enzyme preparations, their relations and the injection site pullulanase during saccharification process. The optimum flow saccharifying enzyme preparation of β-amylase and pullulanase for certain products maltose carbohydrate composition. Found that a significant impact on the efficiency of enzymatic saccharification has hydrolysates stirring during the process.Документ Вплив таутомерних перетворень глюкози на швидкість її кристалізації(2004) Штангеєва, Надія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Качковський, О. О.Проведені дослідження свідчать, що вплив мутаротації глюкози на її кристалізацію значно більший ніж вважалося раніше. Внаслідок сповільнення швидкості мутаротації глюкози збільшується тривалість її кристалізації, особливо для розчинів пониженої доброякісності. Мутаротація впливає на формування кристалів глюкози в гідратній або ангідридній формі. Studies suggest that the effect of glucose mutarotation at its crystallization is much stronger than previously thought. As a result, slowing the rate of mutarotation of glucose increases the duration of its crystallization, especially for solutions of reduced purity. Mutarotation affect the formation of crystals of hydrated glucose or anhydride form.Документ Розроблення технології цукристих крохмалепродуктів з використанням фруктово-ягідної сировини(2003) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаНами було розширено асортимент цукристих продуктів, збагачених біологічно активними речовинами, що можуть використовуватись як готові продукти споживання, або напівфабрикати для кондитерської, молочної та безалкогольної промисловості. We have expanded the range of sugary foods enriched with biologically active substances that may be used as finished consumer products or semi-finished products for confectionery, dairy and soft drink industry.