Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 6566
  • Ескіз
    Документ
    Протимікробні властивості біологічно активних компонентів молозива корів
    (2018) Заярнюк, Анна Віталіївна; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна
    У звʼязку зі зростаючою проблемою підвищення резистентності бактерій до антибіотиків, науковці стикаються з пошуком нових речовин, здатних пригнічувати ріст і розвиток бактерій. Сьогодні зростає інтерес до пептидів, отриманих із молозива корів, які можуть мати антимікробні властивості, оскільки вони мають високу толерантність, низьку токсичність і можуть протидіяти розвитку резистентності мікроорганізмів.
  • Ескіз
    Документ
    Перевірка анонімності в мережі Інтернет
    (2019) Бондаренко, Даніїл Анатолійович; Костіков, Микола Павлович
  • Ескіз
    Документ
    Вразливості систем типу «розумний дім»
    (2019) Артеменко, Валентин Андрійович; Костіков, Микола Павлович
  • Ескіз
    Документ
    Isomers of essential oils components and their optical characteristics
    (2019) Frolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Korablova, Olga
  • Ескіз
    Документ
    Development of the combinations of spices for the ayurvedic dishes
    (2019) Frolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Korablova , Olga
  • Ескіз
    Документ
    Bioecological features of plants species of Salvia l. genus under conditions of the forest-steppe zone of Ukraine
    (2019) Korablova, Olga; Frolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Rakhmetov, Jamal; Shanayda, Mykola; Semenchenko, Oleg
  • Ескіз
    Документ
    Розробка композицій прянощів для аюрведичних солодощів
    (2019) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
  • Ескіз
    Документ
    Робототехніка в Україні
    (2019) Крохін, Антон Олександрович; Костіков, Микола Павлович
  • Ескіз
    Документ
    Vacuum cooling of biscuit semi-finished products
    (2019) Desyk, Mykola; Telychkun, Volodymyr; Damyanova, Stanka; Telychkun, Yuliya
    It is sugested a method of cooling biscuit semi-finished products under vacuum. The influence of the regime parameters of the vacuum cooling process on humidity, temperature and structural-mechanical parameters of biscuit semi-finished products is investigated. Samples cooled by the vacuum evaporation method have better structural and mechanical quality indicators compared to the samples cooled by the convection method and stood for 8 hours.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження вакуумного охолодження хліба
    (2019) Червоний, Валентин; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович
    Проведено дослідження процесу вакуумного охолодження хліба, для дослідження процесів охолодження хліба в умовах вакууму нами створена експериментальна установка, що включає: вакуум-камеру, вакуум насос, конденсатор, прилади регулювання та контролю.