Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6566 результатів
Результати пошуку
Документ Протимікробні властивості біологічно активних компонентів молозива корів(2018) Заярнюк, Анна Віталіївна; Лич (Ткаченко), Інна ВалентинівнаУ звʼязку зі зростаючою проблемою підвищення резистентності бактерій до антибіотиків, науковці стикаються з пошуком нових речовин, здатних пригнічувати ріст і розвиток бактерій. Сьогодні зростає інтерес до пептидів, отриманих із молозива корів, які можуть мати антимікробні властивості, оскільки вони мають високу толерантність, низьку токсичність і можуть протидіяти розвитку резистентності мікроорганізмів.Документ Перевірка анонімності в мережі Інтернет(2019) Бондаренко, Даніїл Анатолійович; Костіков, Микола ПавловичДокумент Вразливості систем типу «розумний дім»(2019) Артеменко, Валентин Андрійович; Костіков, Микола ПавловичДокумент Isomers of essential oils components and their optical characteristics(2019) Frolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Korablova, OlgaДокумент Development of the combinations of spices for the ayurvedic dishes(2019) Frolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Korablova , OlgaДокумент Bioecological features of plants species of Salvia l. genus under conditions of the forest-steppe zone of Ukraine(2019) Korablova, Olga; Frolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Rakhmetov, Jamal; Shanayda, Mykola; Semenchenko, OlegДокумент Розробка композицій прянощів для аюрведичних солодощів(2019) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Робототехніка в Україні(2019) Крохін, Антон Олександрович; Костіков, Микола ПавловичДокумент Vacuum cooling of biscuit semi-finished products(2019) Desyk, Mykola; Telychkun, Volodymyr; Damyanova, Stanka; Telychkun, YuliyaIt is sugested a method of cooling biscuit semi-finished products under vacuum. The influence of the regime parameters of the vacuum cooling process on humidity, temperature and structural-mechanical parameters of biscuit semi-finished products is investigated. Samples cooled by the vacuum evaporation method have better structural and mechanical quality indicators compared to the samples cooled by the convection method and stood for 8 hours.Документ Дослідження вакуумного охолодження хліба(2019) Червоний, Валентин; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир ІвановичПроведено дослідження процесу вакуумного охолодження хліба, для дослідження процесів охолодження хліба в умовах вакууму нами створена експериментальна установка, що включає: вакуум-камеру, вакуум насос, конденсатор, прилади регулювання та контролю.