Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
29 результатів
Результати пошуку
Документ Готельно-ресторанна справа у сучасній глобальній економіці(2024) Лявинець, Георгій МихайловичАналізується роль готельно-ресторанного бізнесу України в економічному розвитку, його вплив на зайнятість, ВВП та туризм. Розглянуто внесок сектора у залучення інвестицій, інновації та модернізацію. Особливу увагу приділено викликам і кризам галузі та інноваційним відповідям на них. Запропоновано стратегії управління кризами для підвищення стійкості та конкурентоспроможності галузі.Документ Вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі(2024) Лявинець, Георгій МихайловичДосліджено вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі. Розглянуто, як цифровізація, автоматизація та стійкий розвиток допомагають підприємствам ефективно реагувати на кризи та підвищувати конкурентоспроможністьДокумент Інноваційні методи обслуговування в готельно-ресторанному господарстві(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано розвиток закладів ресторанного господарства у конкурентному середовищі та їх прагнення використовувати інноваційні методи та технології виробництва й обслуговуванняДокумент Restauration dans les pays francophones(2024) Musiichuk, Svitlana; Bezruchenko, StanislavДокумент Інноваційні підходи до галузі туризму у Франції в умовах кризи(2024) Мусійчук, Світлана МиколаївнаДокумент Інноваційна діяльність в закладах гостинності(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано сучасні тренди інноваційної діяльності у готельно-ресторанній індустрії, які зумовлюють уточнення існуючих теоретичних розробок. Використання інновації в практичній діяльності підприємств при модернізації та вдосконаленні процесу обслуговуванняДокумент Розвиток творчих здібностей студентів технічних університетів(2023) Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила ВасилівнаДля свого ефективного функціонування сучасна індустрія потребує високваліфікованих фахівців, які повинні володіти не лише технічними навичками свого фаху, але й мати розвинені здібності до технічної творчості. Аби відповідати цим викликам, сучасний технічний університет потребує ширшого впровадження у свою освітню програму різноманітних навчальних курсів з розвитку технічної творчості (креативності). Ми розглянули найпоширеніші методики розвитку творчого мислення, запропоновано критерії їх вибору й можливі способи оцінювання. Визначено основні напрями, в яких повинен рухатися заклад технічної вищої освіти, аби його випускники стали висококваліфікованими та інноваційними фахівцями. For its effective functioning, the modern industry requires highly qualified specialists who must possess not only technical skills in their speciality, but also have developed abilities for technical creativity. To meet these challenges, a modern technical university requires a wider introduction of various educational courses in the development of technical creativity into its curriculum. We considered the most common methodologies for the development of creative thinking, suggests criteria for their selection and possible methods of assessment. It determines the main directions a higher technical education institution should move in for its graduates to become highly qualified and innovative specialists.Документ Хлібопекарська галузь: світові тенденції, що заслуговують на увагу(2022) Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила ВасилівнаУкраїна заявляє про себе не тільки як про експортера сировини, але й виробника якісної й відносно дешевої харчової продукції. Аби зберігати цей статус, потрібно відслідковувати європейські та світові тенденції розвитку ринку, оперативно реагувати на зміну запитів споживачів. Розглянуто перспективні напрями хлібопекарської галузі, що набувають все більшої популярності. Ukraine declares itself not only as an exporter of raw materials, but also as a producer of high-quality and relatively cheap food products. In order to maintain this status, it is necessary to monitor European and global trends in market development, to promptly respond to changes in consumer requests. Prospective areas of the bakery industry, which are gaining more and more popularity, are considered.Документ Шляхи концептуального розвитку закладів гостинності(2023) Ущаповський, Артем ОлеговичВ роботі наведено шляхи концетуального розвитку закладів гостинності. На основі аналізу літературних даних сформовано ключові складові для реалізації концепції розвитку закладів готельного та ресторанного бізнесу. The work presents ways of conceptual development of hospitality establishments. Based on the analysis of literary data, the key components for the implementation of the concept of development of hotel and restaurant business establishments were formed.Документ Характеристика еко-готелів України(2022) Закарян, Аліна Арменівна; Ущаповський, Артем ОлеговичВ роботі наведено характеристику еко-готелів Украіни. На основі аналізу літературних даних та інтернет-ресурсів,було проаналізовано інформацію про екологічність готелів України та наведено порівняння даних з використання електроенергії, води та інших ресурсів. The paper describes the characteristics of eco-hotels in Ukraine. Based on the analysis of literary data and Internet resources, information on the environmental friendliness of Ukrainian hotels was analyzed and a comparison of data on the use of electricity, water and other resources was provided.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »