Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
26 результатів
Результати пошуку
Документ Естетична подача страви – відмінний апетит(2022) Мельник, Тетяна Володимирівна; Матиящук, Олена Володимирівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаДокумент Розширення асортименту кавових напоїв шляхом зміни технології приготування(2024) Старостенко, Олександра Тарасівна; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаОб’єктом дослідження обрано технологію гарячих напоїв на основі кави розчинної, молока безлактозного та рослинного напою. Органолептичні показники отриманих кавових напоїв оцінювали методом сенсорного аналізу групою респондентів різного віку та статті.Документ Вплив сучасних вимог на розвиток ресторанного бізнесу(2021) Матиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаДокумент Інноваційні послуги в сфері гостинності(2022) Матиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаДокумент Plant-based milk alternatives for hospitality industry(2024) Tsirulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Lukashuk, DariiaThere is a demand for non-dairy milk alternatives among restaurant guests to substitute milk in coffee, teas, smoothies, and other drinks and foods. Many foodservice establishments are adding plant-based milks to their menus to satisfy customer needs, according to the trend of wellbeingДокумент Впровадження рослинного харчування в умовах закладів ресторанного господарства(2024) Грицина, Анна В`ячеславівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаВ умовах сьогодення під впливом різних стресових факторів на стан людини, як ніколи важливо піклуватися про своє здоровʼя. Одним із важливих аспектів здорового способу життя - харчування. Обравши рослинне харчування зменшується ризик виникнення різноманітних захворювань (ожиріння, цукровий діабет, шкірні та онкологічні захворювання і т.п.), оскільки веганство повʼязане із припиненням споживання продуктів тваринного походження. В цілому рослинні продукти покривають нестачу всіх поживних речовин в організмі людини за умови збалансованого харчуванняДокумент Використанння комбучі підвищеної кислотності в технології функціональних напоїв(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичПроаналізовано можливість використання комбучі підвищеної кислотності та гарбуза для розроблення смузі для закладів ресторанного господарстваДокумент Електромеханічне обладнання для закладів ресторанного господарства(2022) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем ВасильовичПроаналізовано сучасні види електромеханічного обладнання, яке використовується в закладах ресторанного господарства. Було досягнуто висновку, що сучасне професійне обладнання для закладів ресторанного господарства допомагає автоматизувати процес приготування їжі, зробити її не тільки смачною, але й корисною. Modern types of electromechanical equipment used in restaurants are analyzed. It was concluded that modern professional equipment for restaurants helps to automate the process of food preparation, to make it not only tasty, but also useful.Документ Catering is the guarantee of successful development restaurant business(2022) Antonenko, Artem; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe features of the application of catering in the restaurant industry as one of the additional areas of services are considered. Varieties of catering and market analysis of restaurants in Ukraine that use this service are considered. Розглянуто особливості застосування кейтерингу в закладах ресторанного господарства як одну з додаткових сфер послуг. Розглянуто різновиди кейтерингу та аналіз ринку закладів ресторанного господарства України які використовують дану послугу.Документ Тенденції провадження крафтових напоїв у закладах ресторанного господарства(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена БроніславівнаПроведено дослідження стану ринку крафтового пиво, фруктових водів безалкогольних напої, зокрема комбучі, які набувають все більшої популярності у закладах ресторанного господарства.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »