Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікерогорілчаному виробництві(2006) Топольник, Віра Григорівна; Федорова, Наталія Борисівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.Документ Вплив мікроелементного складу підготовленої води на якість горілки(2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозглянуто мікроелементний склад підготовленої води, який дозволяє оптимізувати склад технологічної води залежно від марки спирту для виробництва горілки. Microelement composition of geared-up water, which allows to optimize composition of technological water depending on the brand of alcohol for the production of vodka, is considered.Документ Комплексная оценка качества водки(2008) Топольник, Вера Григорьевна; Кузьмин, Олег ВладимировичВ статье приведена методика комплексной количественной оценки качества водки для ликеро-водочного производства, согласно принципам квалиметрии. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of vodka of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.Документ Фізико-хімічні показники води для лікеро-горілчаного виробництва(2007) Топольник, Віра Григорівна; Урганова, Наталя В’ячеславівна; Ржезак, Володимир Олександрович; Пейков, Костянтин Костянтинович; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ статті розглянуто залежність мікроелементного складу технологічної води для виробництва горілки, в залежності від складових. In the article dependence of microelement composition of technological water is considered for the production of vodka, depending on constituents.