Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 21
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання масляних паст у технології масляних кремів зниженої калорійності
    (2022) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Романовський, Дмитро Сергійович; Яценко, Ольга Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Розробка рецептури пасти масляної з медом
    (2019) Олінчук, Валентина Петрівна; Остапчук, Валентина Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Устименко, Ігор Миколайович
    Розроблено новий вид масляної пасти з функціонально-технологічним підсолоджуючим компонентом – соняшниковим медом, що розширить асортиментний ряд продуктів цієї групи A new type of butter paste with functional and technological sweetening component - sunflower honey, which will expand assortment line of products of this group, has been developed
  • Ескіз
    Документ
    Масляна паста з мікронутрієнтами червоного столового буряка
    (2014) Подковко, Оксана Анатоліївна
    Органолептична оцінка зразків масляної насти показала, що порошок із червоного столового буряка, інулін та насіння льону гарно поєднуються із молочною основою масляної пасій. Масляна паста характеризується приємним світлорожевим кольором, вишуканим смаком та однорідного по всій масі, пластичною консистенцією. Внесений комплекс рослинних харчових добавок сприяє покращенню здатності структури масляної пасти утримувати рідку фазу жиру. Organoleptic evaluation samples of oil infusions showed that the powder with red table beets, inulin and flaxseed combine well with milk-based oil Paz. Oil svitlorozhevym paste characterized by pleasant color, exquisite taste and uniform throughout the mass, plastic consistency. Contributed complex herbal dietary supplements improves the ability to maintain the structure of the oil paste liquid phase fat.
  • Ескіз
    Документ
    The microstructure of water solutions from red beet additives investigation for using in the butter paste
    (2016) Podkovko, Oksana; Rashevska, Tamara
    During experimental studies it was found that the structure of water solutions of powders obtained by different drying methods, is similar.Jt consists of two tissues types: mechanical and leading. However, the structure of criopovvder is most definitely, contains indissoluble tissues vegetables that were restored faster and belter. The butter paste wills red beet crioporwder is characterized by high organoleptic characteristics, heat resistance and hardness with simultaneous plasticity of the product.
  • Ескіз
    Документ
    Влияние порошка из свеклы на структуру масляной пасты
    (2015) Подковко, Оксана Анатольевна; Рашевская, Тамара Алексеевна
    На основании проведенного литературного обзора разработана технология масляной пасты. В качестве функциональной пищевой добавки выбрано порошок из свеклы, который добавляли в молочно-растительную основу масляной пасты. Наведено результаты исследований показателей, которые характеризуют качество масляной пасты. Доказано позитивное действие порошка из свеклы на показатели структуры масляной пасты. Development the technology of butter paste based on tire literature review. Selected red beet powder as a functional food additive, which was added into the milk-plant base of the butter paste. Presented the results of studies of the indicators that characterize the quality of the butter paste. Proved positive effect of the red beet powder on the structure indicators of the butter paste.
  • Ескіз
    Документ
    Окиснювальні процеси в масляній пасті з порошком із червоного столового буряка у процесі її зберігання
    (2015) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Популярним у наш час стало вживання низькожирних харчових продуктів. У масложировій промисловості таким продуктом є масляна паста, яка є «аналогом» вершковот'о масла і, на відміну від масла, масова частка жиру продукту становить (39...49) % [І]. Доказано, що введення до складу продукту біологічно активних речовин рослинного походження дозволяє знизити ризик хронічних та онкологічних захворювань. Нами розроблена масляна паста з порошком із буряка. A popular nowadays become nyzkozhyrnyh consumption of food. In maslozhirovoj industry such product is oily paste, which is "analogous" vershkovot'o oil and, unlike oil, fat mass fraction of product (39 ... 49)% [I]. Proved that the introduction of the product biologically active plant substances can reduce the risk of chronic diseases and cancer. We develop oil paste of powdered beets.
  • Ескіз
    Документ
    Степень окисленности масляной пасты с порошком из свеклы в процессе хранения
    (2015) Подковко, Оксана Анатольевна; Рашевская, Тамара Алексеевна
    Таким образом, внесение порошка из свеклы в состав масляной пасты позволяет замедлить протекание процессов окисления, замедляя действие липолитнческих ферментов. In this way, The introduction of powder from beet into the composition of the oil paste allows To slow down the course of oxidation processes, slowing down the action Lipolitic enzymes.
  • Ескіз
    Документ
    Наукове обгрунтування термінів зберігання масляних паст
    (2016) Подковко, Оксана Анатоліївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Авторами розроблено технологію масляних паст з масовою часткою жиру 42 % з наповнювачами та без них. Солодковершкова масляна паста без добавок передбачає внесення композиції жиророзчинних емульгаторів «Естер-А» та «І і ол і гліцерил нолірицинолеат 03». На сьогодні майже кожна людина велику увагу приділяє раціону харчуванню, віддаючи перевагу вживанню продуктів, які містять у своєму складі біологічно активні речовини. Тому розроблено технологію масляної пасти з комплексом рослинних харчових добавок, зокрема з порошком із буряка, насінням льону та інуліном, що володіють стабілізуючими та емул ьгуюч 11 м и в л астиво стя м и. The authors have developed the technology of oil from paste mass fraction 42% fat with fillers and without. Sweet oil paste with no additives provides for compositions of fat-soluble emulsifiers "Esther-A" and "I and glyceryl nolirytsynoleat ol and 03". Today almost everyone pays much attention to diet, preferring the use of products containing in its composition of biologically active substances. Because the technology of oil pastes with a complex herbal dietary supplements, including a beet powder, linseed and inulin possessing stabilizing and emul huyuch 11 m and a astyvo stya l m s.
  • Ескіз
    Документ
    Масляна паста "Медова" з рослинними мікронутрієнтами
    (2012) Любенко, Г. Д.; Іовчева, І. А.; Рашевська, Тамара Олексіївна; Осіпова, Лариса Анатоліївна
    Розроблено новий вид масляної пасти "Медова". A new type of butter paste "Medova" was created.
  • Ескіз
    Документ
    Лляне насіння як компонент при виробництві масляних паст з гепатопротекторними властивостями
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Ковтун, Юрій Анатолійович
    Показана можливість використання насіння льону для надання масляній пасті гепатопротекторних властивостей. Using flaxseed as hepatoprotective additive in butter paste.