Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження хімічного складу кондитерського напівфабрикату з порошком з моркви(2017) Янчик, Марія Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Янчик, Олена ПетрівнаДосліджено хімічний, мінеральний та вітамінний склад кондитерського напівфабрикату з порошком з моркви. Доведено, що використання порошку з моркви сприяє не лише формуванню споживних властивостей, а й підвищенню харчової цінності кондитерського напівфабрикату. The chemical, mineral and vitamin content of the confectionery semi-finished product with carrot powder is investigated. It is proved that the use of powder from carrots contributes not only to the formation of consumer properties, but also to increase the nutritional value of confectionery semi-finished products.Документ Про можливість використання порошків із рослинної сировини для збагачення вершкових та білкових кремів(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Возненко, Марина АндріівнаРозглянута можливість використання порошку із банану та порошку із моркви у виробництві кремів. The possibility of using banana powder and carrot powder in the production of creams is considered.Документ Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви(2011) Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана МиколаївнаРозроблено технологію збагачення вершкового масла, яка передбачає введенням до його складу поліфункціональної добавки порошку із моркви під час гомогенізації готового продукту. The thesis is devoted to development the technology of butter enrichment by introducing carrot powder (a polyfunctional additive) during the product’s homogenization in butter’s composition.Документ Вплив порошків із моркви різних способів сушіння на процеси харчового псування збагаченого вершкового масла(2009) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаДосліджено вплив порошку із моркви на псування вершкового масла. The effect of carrot powder on the deterioration of butter has been investigated.Документ Дослідження теплофізичних властивостей вершкового масла збагаченого порошками моркви(2007) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНаведено результати досліджень впливу добавок порошків моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння на фазові перетворення груп гліцеридів кристалічної жирової фази вершкового масла як свіжовиготовленого так і при зберіганні.Документ Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла(2007) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Махоніна, Марина Юріївна; Шпачук, Людмила ВолодимирівнаВказана доцільності використання порошків із моркви виготовлених різними способами сушіння при виробництві масла способом збагачення. Вказано вплив порошків на твердість збагаченого масла та показник витікання рідкого жиру. The authors is shown the feasibility of using carrot powder in the manufacture of butter enrichment method. Specified influence on structural indicators powders butter.Документ The Technology of Butter enriching with carrots powder(2011) Rashevska, Tamara; Vasheka, OksanaThe new type of butter with carrot powder was developed. Новий вид вершкового масла із порошком моркви був розроблений.Документ Water phase of butter fortified carrot powder(2013) Ivanov, Sergey; Rashevska, Tamara; Vasheka, OksanaIt was determined that adding supplements of carrot powder obtained by cold spray drying leads to increasing the quantity of multimolecular bound moisture, slowing confluence of moisture droplets in the finished butter.