Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 14
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу полідекстрози на кристалічність помадних цукерок зі зниженим цукровмістом
    (2023) Дорожинська, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна
    В роботі представлено дослідження по визначенню фракційного складу кристалів твердої фази помадної маси зі зниженим цукровмістом, за рахунок часткової заміни цукру білого на полідекстрозу. Шляхом мікроскопіювання встановлена висока якість розроблених зразків цукерок за рахунок високого вмісту дрібних кристалів сахарози в твердій фазі помади. The paper presents a study on determining the fractional composition of crystals of the solid phase of fondant mass with reduced sugar content, due to the partial replacement of white sugar with polydextrose. By means of microscopy, the high quality of the developed candy samples was established due to the high content of small sucrose crystals in the solid phase of the fondant.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу рослинних збагачувачів на мікроструктуру м`ясних паштетів
    (2022) Верченко, Михайло Дмитрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Петрина, Алла Богданівна
  • Ескіз
    Документ
    Вплив рослинних збагачувачів на мікроструктуру м'ясних паштетів
    (2022) Верченко, Михайло Дмитрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Петрина, Алла Богданівна
  • Ескіз
    Документ
    Мікроструктура яблучних вичавок до і після сушіння конвективним способом та струмами високої частоти
    (2012) Куц, Юлія Юріївна
    У роботі наведено результати дослідження мікроструктури яблучних вичавок до і після сушіння конвективним способом та стумами високої частоти. Аналіз світлин показує, що структура яблучних вичавок висушених струмами високої частоти більш щільніша порівняно з конвективним способом.
  • Ескіз
    Документ
    Мікроструктура моркви сирої та після сушіння конвективним способом та струмами високої частоти
    (2012) Нікітіна, Марта Володимирівна
    У роботі наведено результати дослідження мікроструктури моркви сирої та висушеної конвективним способом та стумами високої частоти. Аналіз світлин показує, що структура моркви висушеної струмами високої частоти більш щільніша порівняно з конвективним способом.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження мікроструктури модельних систем кондитерського напівфабрикату з порошком з банану
    (2017) Янчик, Марія Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Янчик, Олена Петрівна
    Проведено мікроструктурні дослідження, підтверджено доцільність використання вершкового масла, що дозволяє розподілити кристали помади та часточки набухлого порошку рівномірно по всій масі. А також додавання ПАР на етапі введення порошково-масляної суміші з метою отримання гомогенної системи. Microstructural studies have been carried out, the expediency of the use of butter has been confirmed, which allows distribution of fondant mass crystals and swollen powder particles evenly throughout the mass. And also the addition of surfactant at the stage of introduction of a powder-butter mixture in order to obtain a homogeneous system.
  • Ескіз
    Документ
    Зміна мікроструктури рослинної сировини під час сушіння
    (2015) Шутюк, Віталій Володимирович; Штим, Катерина Андріївна; Швецова, Інга Володимирівна
    В роботі розглядається зміна і формування типової мікроструктури продукту під час сушіння. Зроблено аналіз впливу зміни мікроструктури на морфологію, поверхневі властивості й якість продукту.
  • Ескіз
    Документ
    The role of water phase in formation of microstructure of butter with red beet powder additive
    (1998) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Simahina, Galina; Pryadko, Nikolai; Goyko, Iryna; Tobilevich, N.
    Electron microscopic investigation stated that saccharose contained in beet powder favoured the formation of cell structure on the edge of water and fat phase, and increased the mechanical strength of fat globule cover. This fact provided the formation of granular structure and plastic consistence butter with beet powder additive.
  • Ескіз
    Документ
    Electro-microscopic investigations of the structure of butter with inulin
    (1997) Rashevska, Tamara
    Electro-microscopic investigations exposed the inulin's influence on the microstructure, its role in the formation of butter's plastically consistency.
  • Ескіз
    Документ
    Micstructure of multicomponent in water inulin solusions
    (2004) Gulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Rashevska, Tamara; Tasenko, Evgenia
    Studied formation of a microstructure of water solutions inulina, chicory, fructose and their mixes in a water phase. Досліджено формування мікроструктури водного розчину інуліну, цикорію, фруктози та їх суміші у водній фазі. Исследовано формирование микроструктуры водного раствора инулина, цикория, фруктозы та их смеси в водной фазе.