Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Investigation of the drying agent flow, trajectory, product span distance in the drying chamber of the A1-ARCH complex, as well as drying time
    (2019) Tufekchi, Valentyn; Okopna, Yana
    The milk serum contains up to 50% of dry milk substances, which is 36% of its energy value, therefore the issue of its use in food for non-waste milk processing became especially relevant. One of the most effective ways to reduce serum losses and maximize the use of all its components is to organize its processing into long-stored concentrates - dry and condensed.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження аеродинамічних характеристик розпилювального комплексу з верхнім жалюзійним регулюванням потоку сушильного повітря
    (2022) Туфекчі, Валентин Іванович; Вересоцький, Юрій Іванович
    Найбільш поширеним методом, що застосовується для отримання дрібнодисперсної харчової продукції, є процес сушіння. Сучасна тенденція розвитку сушильної технології – забезпечення максимальної інтенсифікації процесів розпилювального сушіння при одночасному поліпшенні якості матеріалу, що висушується.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив жалюзійного розподілення теплоносія в дискових розпилювальних сушарках для молочних продуктів
    (2021) Туфекчі, Валентин Іванович; Вересоцький, Юрій Іванович
    Процес розпилювання характеризується сукупністю сил, що діють на струмінь чи плівку рідини, яка виходить з розпилювача. До них відносяться сили поверхневого натягу та сили нормального тиску газового середовища, що протидіють їм; сили інерції та в’язкості; сили тертя при взаємодії струменів з навколишнім середовищем. Взаємодія вказаних сил визначає динаміку розвитку процесу розпилення рідинних струменів чи плівок на краплини.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження масообмінних процесів та гідродинамічних характеристик розпилювальних сушильних комплексів
    (2019) Туфекчі, Валентин Іванович; Вересоцький, Юрій Іванович
    Молочна сироватка містить у своєму складі до 50 % сухих речовин молока, що складає 36 % його енергетичної цінності, тому особливої актуальності набули питання використання її в харчових цілях при безвідходній переробці молока. Одним з найефективніших способів зменшення втрат сироватки та максимального використання всіх її компонентів є організація її переробки в концентрати, що довго зберігаються – сухі та згущені.