Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 35
  • Ескіз
    Документ
    Control of radionuclides content in food products
    (2015) Slobodyan, Olga; Neshchadym, Larisa; Zaets, Vira
  • Ескіз
    Документ
    Помилки в організації діяльності кейтерінгової компанії
    (2016) Корнєва, Інна Олексіївна
    Сформовано основні помилки в організації діяльності кейиерінгової компанії. Formed basic mistakes in the organization of catering company.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми розвитку кейтерінгового обслуговування в Україні
    (2016) Корнєва, Інна Олексіївна
    Сформовано основні проблеми розвитку кейтерінгового обслуговування в Україні Formed main problems of catering services in Ukraine
  • Ескіз
    Документ
    Принципи менеджменту кейтерінгового бізнесу
    (2016) Корнєва, Інна Олексіївна
    Сформовано принципи менеджменту кейтерінгового бізнесу. Formed management principles catering business.
  • Ескіз
    Документ
    Основні складові ефективного функціонування кейтерінгової компанії
    (2015) Корнєва, Інна Олексіївна
    Сформовані основні складові ефективного функціонування кейтерінгової компанії. Formed main components of the effective functioning of the catering company .
  • Ескіз
    Документ
    Основні напрямки оцінки стійкості функціонування підприємств у надзвичайних ситуаціях
    (2015) Слободян, Ольга Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна; Нещадим, Лариса Петрівна
    Надзвичайні ситуації, можуть виникати на території України і оказувати негативний вплив на функціонування підприємств і життєдіяльність населення у мирний і воєнний час. Emergencies can occur in Ukraine and pretend negative impact on the functioning of enterprises and livelihood in peacetime and wartime.
  • Ескіз
    Документ
    Баромембранні процеси переробки бульб топінамбура на інуліновмісні продукти
    (2015) Галінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Василів, Володимир Павлович
    Розробка технології переробки сировини топінамбура та одержання інуліновмісних продуктів баромембранним методом. Development of technology for processing of raw artichoke and receiving inulinovmisnyh products by baromembrannym
  • Ескіз
    Документ
    Біологічно активні добавки в контексті сьогодення
    (2015) Галінська, Олександра Сергіївна; Баклан (Гаган), Інна Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович
    Особлива роль у вирішенні проблеми дефіциту нутрієнтів у раціоні харчування людини відводиться продуктам лікувально-профілактичного та функціонального призначення яким є топінамбур як вітамінна добавку до їжі. A special role in addressing the shortage of nutrients in the human diet foods given preventive and functional purpose of which is the artichoke as vitamin food supplements.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів отримання екстракту з топінамбуру
    (2015) Галінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Жеплінська, Марія Михайлівна
    Наведено результати досліджень способів отримання екстракту з топінамбуру. The results of the research methods of obtaining extracts from artichoke.
  • Ескіз
    Документ
    Ринок екстрактів на основі топінамбуру
    (2015) Баклан (Гаган), Інна Олександрівна; Галінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Жеплінська, Марія Михайлівна
    Особливе місце серед існуючих способів використання топінамбура займає концентрований екстракт для хворих на цукровий діабет, як інуліновмісний біологічно активний компонент харчування та замінник цукру. Notable among existing uses of artichoke takes concentrated extract to diabetic patients as inulinovmisnyy bioactive components of food and sweetener.