Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Методи дослідження товарного асортименту(2023) Гайдуков, Дмитро Сергійович; Скригун, Наталія ПетрівнаДокумент Управління асортиментом товарів підприємства за допомогою XYZ-аналізу в середовищі MS EXCEL(2023) Кучеренко, Дар'я Родіонівна; Сєдих, Ольга ЛеонідівнаЕкономічний аналіз асортименту продукції роздрібних підприємств дозволяє оптимізувати асортиментну політику підприємства, виявити резерви підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності. Підтримка належного рівня конкурентоздатності підприємства неможлива без швидкої реакції на зміни кон'юнктури ринку і своєчасного оновлення асортименту товарів. Саме XYZ-аналіз дозволяє оцінити стабільність продажів товарів у динаміці.Документ АВС-аналіз товарного асортименту(2023) Баталова, Тамара Володимирівна; Сєдих, Ольга ЛеонідівнаУ процесі аналізу асортименту підприємства доцільно, поряд з іншими методами, використовувати також метод АВС-аналізу. ABC- аналіз асортименту забезпечує ґрунтовні аргументи під час формування асортименту, даючи змогу із певним ступенем ймовірності прогнозувати кінцеві результати основної діяльності підприємстваДокумент Реалізація поєднання методів ABC- та XYZ-аналізу для визначення товарного асортименту підприємства(2023) Сірик, Олександра Віталіївна; Сєдих, Ольга ЛеонідівнаРозглянуто поєднання ABC- та XYZ-аналізу, яке надає можливість розробити оптимальний варіант випуску кожного виду продукції, виявити товари, що є найбільш прибутковими, та ті, що користуються найменшим попитом, що дозволить зробити деякі поправки з метою оптимізації товарного асортименту підприємстваДокумент Розроблення сучасних маринадів для порційних напівфабрикатів(2021) Мелехова, М. В.; Корецька, Ірина ЛьвівнаМ 'ясо маринують для того, щоб вирішити відразу кілька завдань: зробити його м'якше, надати йому додатковий аромат і провести первинну антимікробну обробку. Досі залишається актуальними питання стосовно розширення асортименту маринадів для порційних напівфабрикатів без застосування кислот. Варто зауважити, що маринування не завжди призводить до розм'якшення м'яса. У деяких ситуаціях при надмірному маринуванні (в присутності занадто великої кількості кислоти або спирту) тканини втрачають воду і стають занадто твердими.Документ Продукти коекструзійної технології підвищеної харчової і біологічної цінності(2019) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Йолтухівська, Марина ВасилівнаСухі сніданки, виготовлені за екструзійною технологією, є популярним і перспективним видом харчування. Але їх харчова цінність потребує удосконалення. Насамперед – збагачення біологічно-активними речовинами. Для цього слід використовувати нетрадиційну сировину. Розглянута можливість збагачення сухих сніданків, виготовлених методом коекструзії, за рахунок внесення солодових екстрактів, порошків дикорослих трав і продуктів бджільництва. Extrusion breakfast cereals are a popular and promising type of food. But their nutritional value needs improvement. First of all, enrichment with biologically active substances. To do this, use unconventional raw materials. The possibility of enriching breakfast cereals made by the method of coextrusion by introducing malt extracts, powders of wild herbs and beekeeping products is considered.Документ Дослідження та удосконалення технології сусла для ферментованих напоїв(2007) Наливайко, Катерина; Невойт, Юрій Антонович; Прибильський, Віталій ЛеонідовичДокумент Специфіка кондитерської промисловості Львову на етапі її становлення (ХІХ ст.- перша половина ХХ ст.)(2010) Коцюбанська, Ольга ОлександрівнаТези присвячені специфічним рисам кондитерської промисловості м. Львову – домашньому способу виробництва, широкому асортименту, спадковиим технологіям. Abstracts are devoted to specific features of Lviv confectionery industry - domestic mode of production, a wide range spadkovyym technology.Документ Історія однієї фабрики — погляд крізь століття(2008) Коцюбанська, Ольга ОлександрівнаТези присвячені кондитерській промисловості ХІХ ст., її спадковості, розвитку технологій та асортименту. Abstracts are devoted to the confectionery industry of nineteenth century., its continuity, technology and product range.Документ Формування асортименту та якості пастильних кондитерських виробів оздоровчого спрямування у Львівській області(2012) Шаповалова, Наталія ПетрівнаПроведені дослідження з формування асортименту з якісно новим підходом до харчових продуктів, які здатні задовольняти фізіологічні потреби людини в життєво необхідних нутрієнтах, сприяти нормалізації імунного статусу, метаболічних процесів та функціонуванню щітоподібної залози має виключно важливе соціальне і політичне значення, в тому числі з позиції збереження генофонду нації. Розроблені рецептури нових пастильних виробів збагачених мікронутрієнтами. Past studies of the formation range of qualitatively new approach to food that are able to meet the physiological needs of people in vital nutrients contribute to the normalization of the immune status, metabolic processes and functioning schitopodibnoyi cancer is extremely important social and political significance, including the position of preserving the gene pool nation. Developed new recipes pastylnyh products fortified with micronutrients.