Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 13
  • Ескіз
    Документ
    Vers une restauration durable et responsable
    (2024) Musiichuk, Svitlana; Kopiika, Milana
  • Ескіз
    Документ
    Restauration dans les pays francophones
    (2024) Musiichuk, Svitlana; Bezruchenko, Stanislav
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні методи обслуговування в закладах ресторанного господарства
    (2021) Винник, Вікторія Віталіївна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Метою досліджень є виявлення інноваційних методів обслуговування, що впливають на розвиток та підвищення ефективної діяльності закладів ресторанного господарства. The purpose of the research is to identify innovative service methods that affect the development and increase of the effective activity of restaurant establishments.
  • Ескіз
    Документ
    Catering is the guarantee of successful development restaurant business
    (2022) Antonenko, Artem; Stukalska (Ivanova), Nataliia
    The features of the application of catering in the restaurant industry as one of the additional areas of services are considered. Varieties of catering and market analysis of restaurants in Ukraine that use this service are considered. Розглянуто особливості застосування кейтерингу в закладах ресторанного господарства як одну з додаткових сфер послуг. Розглянуто різновиди кейтерингу та аналіз ринку закладів ресторанного господарства України які використовують дану послугу.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні аспекти розвитку кейтерингу в Україні
    (2021) Антоненко, Артем Васильович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Український кейтеринг представлений як приватними підприємцями, що доставляють обіди кільком клієнтам, так і відомими ресторанами та представництвами великих міжнародних компаній. Водночас недостатньо розробленими залишаються проблеми класифікації послуг кейтерингу, знання якої є важливою умовою ефективного управління процесом створення і надання зазначених послуг, що, безумовно, позначається на якості управління кейтерингом і зумовлює актуальність проведеного дослідження. Ukrainian catering is represented both by private entrepreneurs delivering meals to several clients, as well as by well-known restaurants and representative offices of large international companies. At the same time, the problems of the classification of catering services remain insufficiently developed, the knowledge of which is an important condition for effective management of the process of creating and providing these services, which, of course, affects the quality of catering management and determines the relevance of the study.
  • Ескіз
    Документ
    Schematization of functional zones in restaurants according to HACCP
    (2022) Kuzmin, Oleg; Polyovyk, Volodymyr; Dudarev, Igor
    The purpose of the work is to determine the functional zones in the restaurant management depending on the risk of contamination of raw materials, semi-finished products and finished products. Метою роботи є визначення функціональних зон у закладі ресторанного господарства у залежності від ризику забруднення сировини, напівфабрикатів і готової продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Prerequisite programs of food safety systems for public food
    (2022) Bilousova, Liudmyla; Kuzmin, Oleg; Mykhailov, Bogdan
    In the process of analysis, it was found that the programs of preconditions are more general and can be applied to the entire enterprise, regardless of the type of product, while the HACCP plan is developed for a specific food product. У процесі аналізу встановлено, що програми попередніх умов є більш загальними і можуть бути такими, що застосовуються до всього підприємства, незалежно від виду продукції, тоді як план НАССР розробляється для конкретного харчового продукту.
  • Ескіз
    Документ
    Кейтеринг – запорука успішного розвитку ресторанного бізнесу
    (2021) Антоненко, Артем Васильович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Якщо ще недавно в Україні про кейтеринг було відомо лише вузькому колу професіоналів, то сьогодні український ринок кейтерингу сформований і широко розвинений. Водночас недостатньо розробленими залишаються проблеми класифікації послуг кейтерингу, знання якої є важливою умовою ефективного управління процесом створення і надання зазначених послуг, що, безумовно, позначається на якості управління кейтерингом і зумовлює актуальність проведеного дослідження.
  • Ескіз
    Документ
    Types of Catering Operations: The Pros and Cons
    (2017) Kucheriava, Olha; Mykhailova, Nelia
  • Ескіз
    Документ
    Організація праці та відпочинку в закладах громадського харчування та готельно- ресторанних комплексах
    (2015) Захарченко, Тетяна Миколаївна; Сидорченко, Олена Іванівна
    Організація праці — це спосіб поєднання безпосередніх виробників із засобами виробництва з метою створення сприятливих умов для одержання високих кінцевих соціально-економічних результатів. The organization of work - a way of combining direct producers from the means of production in order to create favorable conditions for obtaining high-end social and economic results.