Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
24 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія отримання комплексу біологічно активних речовин із листя базиліку(2021) Буров, Андрій Андрійович; Подобій, Олена Валеріївна; Житнецький, Ігор ВолодимировичПроведено аналітичний огляд науково-технічної літератури стосовно властивостей листя базиліку та розглянуто ефективні способи і методи вилучення біологічно активних сполук з рослинної сировини із застосуванням системного підходу.Документ Вивчення властивостей олійних екстрактів орегано(2022) Криштоф, Валентина Олегівна; Подобій, Олена ВалеріївнаВикористані теоретичні та експериментальні методи дослідження. Органолептичні властивості олійного екстракту вивчені за методикою сенсорного аналізу через показники зовнішнього вигляду, запаху та інтенсивності запаху, кольору і консистенції. Визначено густину олійного екстракту пікнометричним методом, кислотне та пероксидне числа методом індикаторного титрування.Документ Інноваційні послуги в сфері гостинності(2022) Матиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаДокумент Тенденція розвитку ресторанного господарства в сучасних умовах(2022) Матиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Кривчик, Марія АндріївнаДокумент Створення нових продуктів за принципами food-pairing(2023) Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаДокумент Підвищення поживної цінності борошняних кулінарних виробів(2023) Чмиренко, Яна Вадимівна; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаДокумент Use of unconventional raw materials in the technology of producing smoothies(2021) Varkhol, Veronika; Stukalska (Ivanova), NataliiaДокумент Харчові барвники з дикорослої сировини(2022) Осипенко, Олена Василівна; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаНатуральні харчові барвники містять у своєму складі, крім фарбуючих пігментів, інші корисні біологічно-активні компоненти – вітаміни, глікозиди, органічні кислоти, ароматичні речовини, мікроелементи та ін., тому використання їх для фарбування продуктів харчування дозволяє не тільки покращити зовнішній вигляд, а й підвищити харчову цінність виробу. Natural food dyes contain in their composition, in addition to coloring pigments, other useful biologically active components - vitamins, glycosides, organic acids, aromatic substances, trace elements, etc., therefore, their use for coloring food products allows not only to improve the appearance, but also increase the nutritional value of the product.Документ Використання алергенів у хлібопекарській промисловості(2019) Лабжинська, Маргарита Юріївна; Володченкова, Наталія ВалеріївнаУ хлібопекарській промисловості використовується широкий спектр основної і додаткової сировини, що належить до алергенів. Метою було дослідити та визначити небезпечні фактори в повітрі робочої зони при виробництві хлібо-булочних виробів та їх вплив на працівників. З метою збереження здоров’я працівників слід мінімізувати безпосередній контакт співробітників із сировиною шляхом технічного переоснащення виробничого обладнання (використання автоматичних дозувальних станцій), проводити санітарну обробку приміщень відповідно графіку, робити перерви в роботі тощо. The baking industry uses a wide range of allergen-related primary and secondary raw materials. The purpose was to investigate and determine the hazardous factors in the air of the work area in the production of bakery products and their impact on employees. In order to maintain the health of employees, the direct contact of employees with raw materials should be minimized through technical re-equipment of production equipment (use of automatic metering stations), sanitary treatment of premises according to schedule, interruptions in work, etc.Документ Використання харчових волокон у технології м`ясопродуктів(2019) Мехед, Роман Васильович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »