Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Створення рецептур томатних снеків(2023) Кіях, Євгеній Борисович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бут, Сергій АнатолійовичНа сьогоднішній день в структурі ринку снеків представлено досить велику кількість категорій продуктів. Вітчизняні та зарубіжні виробники зацікавлені в постійному збільшенні продажів своєї продукції. А оскільки число конкурентів збільшується, то за рахунок розширення асортиментної лінійки, нестандартних підходів до просування своєї продукції та іншим маркетинговим заходам посилюється конкуренція між вже існуючими виробниками. Today, the structure of the snack market includes a fairly large number of product categories. Domestic and foreign manufacturers are interested in constantly increasing sales of their products. And since the number of competitors is increasing, due to the expansion of the assortment line, non-standard approaches to the promotion of their products and other marketing measures, the competition between already existing manufacturers is increasing.Документ Определение содержания нитратов в томатопродуктах при тепловой обработке(2017) Бендерская (Дущак), Ольга Вячеславовна; Бессараб, Александр Семенович; Шутюк, Виталий ВладимировичВ работе приведены результаты исследований по определению нитратов во время тепловой обработки томатов. The results of researches on determination of nitrates during heat treatment of tomatoes are presented in the work.Документ Дослідження процесу утворення N-нітрозодиметиламіну в концентрованих томатопродуктах(2013) Бессараб, Олександр Семенович; Гончар, Юлія; Писарєв, Максим ГригоровичВ тезах розглядається вплив процесу концентрування томатопродуктів на зміну вмісту нітритів в них. На основі отриманих лабораторних досліджень наведено математичні та графічні залежності зміни вмісту N-нітрозодиметиламіну в концентрованих томат-продуктах. In theses dealing with the effects of the process of concentrating tomato to replace the content of nitrites in them. On the basis of laboratory studies are mathematical and graphical content changes depending on N-nitrozodymetylaminu in concentrated tomato products.Документ Дослідження вмісту нітратів в концентрованих томатопродуктах(2013) Шутюк, Віталій Володимирович; Ващук, Тимофій Олександрович; Калітка, Валентина; Баклан (Гаган), Інна ОлександрівнаВ тезах розглядається вплив процесу концентрування томатопродуктів на зміну вмісту нітратів в них. На основі отриманих лабораторних досліджень наведено математичні та графічні залежності зміни вмісту нітратів в концентрованих томат-продуктах. In theses dealing with the effects of the process of concentrating tomato replaced nitrates in them. On the basis of laboratory studies are mathematical and graphical dependencies changes of nitrate in concentrated tomato products.Документ Исследование содержание тяжелых металлов в концентрированных томатопродуктах(2013) Шутюк, Виталий Владимирович; Василенко, Сергей Михайлович; Бессараб, Александр СеменовичВ тезисах представлены результаты лабораторных исследований влияния концентрирования томатопродуктов на изменение концентрации цинка, свинца и меди в них. На основе полученных результатов получены математические зависимости изменения концентраций тяжелых металлов от содержания сухих веществ в концентрированных томатопродуктах. In theses presents the results of laboratory tests influence the concentration of tomato-based products to replace the concentrations of zinc, lead and copper in them. Based on the results obtained mathematical dependence changes in the concentrations of heavy metals from the solids content of the concentrated tomato products.