Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Релаксація молекул води у гідратованих зернових структуруючих компонентах під час розморожування(2014) Іванов, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Зарко, Володимир ІллічМакромолекули біополімерів, що утримують у чарунках утворених просторових структур кластери і домени води, протидіють зростанню кристалів льоду під час заморожування і зберігання харчових продуктів, зокрема морозива. Крохмаль як основний полісахарид зернопродуктів структурує харчові системи після фазового переходу під час клейстеризації, тому доцільним є вивчення стану води у гідратованому борошні різнрих видів до та після теплового оброблення. Macromolecules biopolymers sells holding in spatial patterns formed clusters and domains of water counteract the growth of ice crystals during the freezing and storage of food, including ice cream. Starch as the main polysaccharide structures cereals food system after the phase transition during kleysteryzatsiyi, so it is reasonable to study the state of water in hydrated flour of various kinds before and after heat treatment.Документ Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана МиколаївнаМетодом ІЧ Фур’є-спектроскопії вивчено вплив порошку із моркви на накопичення продуктів окиснення молочного жиру у збагаченому вершковому маслі під час його зберігання. Method of FTIR spectroscopy to study the effect of carrot powder on the oxidation of milk fat enriched with butter and freshly during storage.Документ Розроблення технології масляної пасти із порошком буряка червоного столового(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Подковко, Оксана АнатоліївнаРjзроблено новий вид масляної пасти із порошком буряку червоного столового. Butter paste with redbeet development was created.Документ Органолептична оцінка масляної пасти з продуктами бджільництва(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Двойнікова, О. П.Дана органолептична оцінка нового виду масляної пасти з продуктами бджільництва. The organoleptic evalution of butter paste with bee products was discribed.Документ Вершкове масло збагачене порошком із моркви(2012) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана МиколаївнаВершкове масло займає особливе місце серед молочних продуктів і відноситься до продуктів щоденного споживання. Це обумовлює перспективність розробки нових видів продуктів на його основі. Критеріями вибору порошків слугували їх функціональні властивості та гармонійне поєднання зі смаком продукту. Butter is unique among dairy and relations relates to products of daily consumption. This makes the prospects development of new products based on it. The criteria for selection of powders served their functional properties and harmonious blend of tasteful products.Документ Розроблення масляних паст із комплексом біологічно активних рослинних мікронутрієнтів із лікувально-профілактичними властивостями(2012) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНами розроблено асортимент масляних паст із комплексом біологічно активних рослинних мікронутрієнтів,які мають лікувально-профілактичні властивості і високі органолептичні показники. We developed the range of butter paste with bioactive vegetable micronutrients witn preventive and medicinal properties and high organoleptic.