Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Доцільність проєктування в Україні тематичних готелів(2024) Гункевич, Софія Тарасівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Дулька, Ольга Степанівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаНаведено актуальність та доцільність проєктування у м. Кам’янець-Подільський тематичного готелю історичних часів. Надано пропозиції щодо облаштування готелю та організації дозвілляДокумент Використання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарства(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаПроведено дослідження можливості використання ферментованого напою –комбучі та насіння чіа, як основи для смузі в закладах ресторанного господарства. Research was conducted on the possibility of using a fermented drink - kombucha and chia seeds as a basis for smoothies in restaurants.Документ Вплив солей жорсткості на показники чайних напоїв у закладах індустрії гостинності(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Федосов, Олексій Леонідович; Карсим, Ірина ВасилівнаПроведено дослідження можливості використання бутильованої води в закладах ресторанного господарства та обгрунтовано вплив солей жорсткості на показники якості напоїв. A study of the possibility of using bottled water in restaurants was conducted and the influence of hardness salts on the quality indicators of beverages was substantiated.Документ Дитячий спортивний спеціалізований табір – сучасний напрям розвитку індустрії дитячого туризму(2023) Шестопалова, Крістіна Денисівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаНаведено актуальність та доцільність розширення мережі дитячих спортивних таборів за рахунок спортивного дитячого табору з сучасними програмами підготовки гімнасток, в якому передбачені умови для підвищення їх спортивної майстерності, навчання впродовж навчального року та дозвілля. The relevance and expediency of expanding the network of children's sports camps at the expense of a children's sports camp with modern training programs for gymnasts, which provides conditions for improving their sports skills, training during the school year and leisure.Документ Новітня ресторанна справа як інструмент розширення послуг гостинності(2022) Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаОбґрунтовано доцільність впровадження молекулярних технологій в ресторані готелю для розширення асортименту унікальних страв, смакові та естетичні властивості яких здатні задовольнити вимоги всіх любителів їжі, в тому числі і гурманів. The feasibility of implementing molecular technologies in the hotel restaurant to expand the assortment of unique dishes, the taste and aesthetic properties of which are able to satisfy the requirements of all food lovers, including gourmets, is substantiated.Документ Готелі з організацією водних атракцій: закордонний та вітчизняний досвід(2021) Іщенко, Тетяна Іванівна; Мирошник, Юлія АнатоліївнаРозглянуто поняття «водний туризм» та з’ясовано його сутність. Проаналізовано використання світовими та вітчизняними готелями природних водних ресурсів для впровадження послуг з активного та пасивного водного відпочинку. Розкрито передумови розвитку українських готелів з організацією водних атракцій для підвищення туристичної привабливості країни. The concept of "water tourism" was considered and its essence clarified. The use of natural water resources by international and domestic hotels for the implementation of active and passive water recreation services is analyzed. The prerequisites for the development of Ukrainian hotels with the organization of water attractions to increase the country's tourist attractiveness are revealed.Документ Батлер, як Luxury послуга в сучасних готелях(2019) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор ФедоровичПроаналізовано закордонний досвід надання послуги “butler service” в найбільш відомих luxury готелях світу. The foreign experience of providing the "butler service" service in the most famous luxury hotels in the world was analyzed.Документ Особливості рецептурного складу фонданів(2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна ІванівнаЗа результатами досліджень підібрано рецептурних склад фонданів спеціального призначення. By the results of researches was chosen the recipe composition of fondans for special purpose.Документ Акусотерапія – інноваційна послуга в сфері гостинності(2016) Семченко, Наталія Андріївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена БроніславівнаОбґрунтовано доцільність використанняакусотерапії в готельному господарстві The expediency of using akusoterapii in hotel industryДокумент Розвиток мережі закладів ресторанного господарства столичного регіону України(2012) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор ФедоровичГ оловне завдання сучасного етапу розвитку нашого суспільства спрямоване на подолання спаду суспільного виробництва, побудову соціально орієнтованої економіки, основаної на ринкових відносинах. На цьому етапі виникає потреба у розробці нових підходів до організації та управління економічною діяльністю. Не залишається осторонь від проникнення елементів „нової економіки” і ресторанний бізнес, що набуває особливої актуальності. The main task of the current stage of development of society aimed at overcoming the decline of social production, the construction of a socially oriented economy, which is based on market relations. At this stage, there is a need to develop new approaches to the organization and management of economic activities. Do not remain aloof from penetrating elements "new economy" and restaurant business, which is of particular relevance.