Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення харчової цінності повидла за рахунок використання моркви(2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Корецька, Ірина Львівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаРозроблено технологію повидла-напівфабрикату, збагаченого БАР, зокрема з підвищеним вмістом β-каротину, аскорбінової кислоти та пектинових речовин. Developed technology semi-finished jam-enriched BAS, particularly with high content of β-carotene, ascorbic acid and pectin.Документ Використання пшеничних зародків у технологіях каротиновмісних десертів(2014) Миронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Ващенко, Олексій; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаЗапропонована технологія каротиновмісних десертів на основі моркви та яблук, збагачених пшеничними зародками. The proposed technology of desserts that contain carotene from carrots and apples enriched by wheat germДокумент Нові підходи до виготовлення вітаміновмісних напівфабрикатів(2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Корецька, Ірина Львівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаРозроблено технологію виготовлення повидла напів-фабриката, збагаченого каротином. Developed a technology production of semifinished fruit butter enriched carotene.Документ Технологія каротиновмісних збагачувачів з моркви(2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаЗапропоновано технологію одержання харчових каротиновмісних добавок з моркви. Рroposed technology of food additives with carrots containing carotene.