Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Виробництво сухих багатофункціональних наповнювачів із каротиновмісної сировини(2017) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаДослідження показали, що з гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати у виробництві здобних борошняних виробів в якості наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин. Studies have shown that a number of polyfunctional products can be obtained from pumpkin and carrots, which can be used in the production of flour products as fillers containing food fibers and β-carotene.Документ Перспективи використання вітамінних збагачувачів на основі каротиновмісних овочів(2017) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Зарицька, МаргаритаДослідження показали, що з гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати в різних галузях харчової промисловості в якості натуральних вітаміновмісних наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин Studies have shown that from pumpkins and carrots you can get a number of polyfunctional products that can be used in various industries in the food industry as natural vitamin-based fillers that contain dietary fiber and β-carotene.Документ Перспективи створення нових продуктів з використанням сучасних сортів моркви(2017) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бондаренко, Дмитро Юрійович; Люлька, С. В.Встановлено оптимальні режими попередньої підготовки моркви для отримання підсушених напівфабрикатів. Апробовано використання напівфабрикатів при виробництві натуральних консервів Optimal regimes of preliminary preparation of carrots for the production of dried semifinished products are established. The use of semi-finished products in the production of natural canned food is testedДокумент Підвищення харчової цінності повидла за рахунок використання моркви(2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Корецька, Ірина Львівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаРозроблено технологію повидла-напівфабрикату, збагаченого БАР, зокрема з підвищеним вмістом β-каротину, аскорбінової кислоти та пектинових речовин. Developed technology semi-finished jam-enriched BAS, particularly with high content of β-carotene, ascorbic acid and pectin.Документ Використання природної харчової добавки «Каротинка» в технологіях овочевої ікри(2014) Тесленко, Анастасія Михайлівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВ результаті проведених досліджень, розроблені рецептури ікри з моркви та буряка збагачені каротиновмісним збагачувачем «Каротинка». As a result of the research, developed recipes caviar with carrots and beets with the addition of enrichers "Karotynka" containing carotene.Документ Використання пшеничних зародків у технологіях каротиновмісних десертів(2014) Миронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Ващенко, Олексій; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаЗапропонована технологія каротиновмісних десертів на основі моркви та яблук, збагачених пшеничними зародками. The proposed technology of desserts that contain carotene from carrots and apples enriched by wheat germДокумент Удосконалення рецептур солодких соусів, збагачених біологічно активними речовинами(2014) Миронець, Наталія Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаУдосконалено технологію солодких соусів на основі моркви та яблук, збагачених каротиновмісним наповнювачем «Морквяний мед». Improved technology sweet sauce on carrots and apples enriched filler "Carrot Honey", which contains caroteneДокумент Нові підходи до виготовлення вітаміновмісних напівфабрикатів(2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Корецька, Ірина Львівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаРозроблено технологію виготовлення повидла напів-фабриката, збагаченого каротином. Developed a technology production of semifinished fruit butter enriched carotene.