Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Використання лохини в технології збивних десертів
    (2020) Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович
    Досліджено хімічний склад та харчову цінність самбуку яблучного з додаванням пюре з лохини. Обоснована доцільність додавання лохини до рецептурного складу.
  • Ескіз
    Документ
    Фізаліс – інноваційний рослинний компонент для кулінарних виробів
    (2018) Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Петришин, Наталія Зеновіївна
    Дослідження можливостей використання фізалісу як нетрадиційної сировини у виробництві кулінарних виробів. The study of the use of Physalis as an unconventional raw material in the production of culinary products.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення впливу пюре фізалісу на структуру холодних десертів
    (2019) Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Петришин, Наталія Зеновіївна
    Дослідження шляхів поліпшення структури холодних десертів за рахунок використання пектиновмісної рослинної речовини – фізалісу. Studying ways to improve the structure of cold desserts due to the use of pectin-containing material of phisalis.
  • Ескіз
    Документ
    Український інноваційний кейтеринг
    (2019) Воробйова, Анастасія Михайлівна; Тригуб, Аліна Василівна; Коваль, Ольга Андріївна
    В роботі представлено аналіз розвитку кейтерингу в світі і в Україні, розглядається інноваційне устаткування для кейтерингу, зокрема «ТМ "Запорізький самовар" створив самовар на 1200 порцій чаю на годину, є володарем унікального ПАТЕНТУ №57483 в області виробництва великих самоварів. Особливістю будови такого самовару є застосування принципу «самовару-термосу», що дозволяє при малій потребі в дровах довгий період зберігати температуру води. Зокрема на морозі -10°С Запорізький самовар остигає до температуры 50°С за 20 годин. Також цією організацією створено монгольсткий самовар для перших страв на 1200 літрів, велетенські гриль-бари, мангали тощо. The paper presents an analysis of the development of catering in the world and in Ukraine, considers innovative equipment for catering, in particular, TM Zaporozhsky Samovar has created a samovar for 1200 tea servings per hour, is the owner of a unique patent No. 57483 in the field of production of large samovars. The peculiarity of the structure of such a samovar is the application of the principle of a “samovar-thermos”, which makes it possible to keep the water temperature for a long period when there is little need for firewood. In particular, in the cold of -10 ° C, the Zaporizhia samovar cools to a temperature of 50 ° C in 20 hours. This organization also created a Mongolian samovar for first courses of 1200 liters, giant grill bars, barbecues and the like.