Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Композиційна білково-вуглеводна система у виробництві посічених напівфабрикатів
    (2019) Гончаренко, Таїса Юріївна; Топчій, Оксана Анатоліївна
    Було визначено пріоритетні напрямки удосконалення технології даного виду м’ясопродуктів, а саме: збалансування хімічного складу напівфабрикатів за макронутрієнтами, збагачення мікронутрієнтами (вітаміни, мінеральні речовини, поліненасичені жирні кислоти), подовження термінів зберігання шляхом застосування натуральних та безпечних інгредієнтів, застосування безглютенових видів сировини, зниження вартості товару. Priority directions for improving the technology of this type of meat products were determined, namely: balancing the chemical composition of semi-finished products according to macronutrients, enrichment with micronutrients (vitamins, minerals, polyunsaturated fatty acids), extending shelf life by using natural and safe ingredients, using gluten-free raw materials, decrease in the cost of goods.
  • Ескіз
    Документ
    Використання харчових волокон у виробництві посічених напівфабрикатів
    (2020) Кущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Гончаренко, Таїса Юріївна
    У роботі вивчено ефективність використання бамбукової клітковини та вівсяних пластівців для регулювання харчової, біологічної цінності, функціонально-технологічних і реологічних властивостей фаршів для посічених напівфабрикатів на основі м’яса птиці. The paper examines the effectiveness of using bamboo fiber and oat flakes to regulate the nutritional, biological value, functional-technological and rheological properties of minced meat for chopped semi-finished products based on poultry meat.
  • Ескіз
    Документ
    Композиційна білково-вуглеводна система у виробництві посічених напівфабрикатів
    (2019) Гончаренко, Таїса Юріївна; Топчій, Оксана Анатоліївна
    Мета дослідження полягає у розробці композиційної білково-вуглеводної системи (КБВС) для використання у рецептурі посічених напівфабрикатів з метою отримання м’ясних продуктів з заданими властивостями, в тому числі споживчими.
  • Ескіз
    Документ
    Використання клітковини у виробництві напівфабрикатів
    (2017) Гончаренко, Таїса Юріївна; Слободянюк, Марина Олександрівна
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво м'ясних хлібів збалансованого складу
    (2017) Гончаренко, Таїса Юріївна; Котляр, Євген Олександрович