Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 66
  • Ескіз
    Документ
    Використання прянощів при виробництві снеків з кабачків
    (2024) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Вовк, Софія Василівна
    Розглянуто можливості використання натуральних барвників та ароматизаторів у вигляді прянощів при виробництві снеків з кабачків. Підібрані композиції прянощів та розроблені рецептури для отримання солодких, солоних та гострих снеків.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту харчових продуктів за рахунок цукатів з хеномелесу
    (2023) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Крижановський, Станіслав Йосипович
    Проведені дослідження по виробництву цукатів з хеномелесу. Визначено параметри попереднього теплового оброблення та сушіння різними способами – конвективним та в полі НВЧ. Були розроблені різні рецептури продуктів з використанням цукатів з хеномелесу – фруктові чаї в асортименті, сухі сніданки (мюслі), начинки та десерти
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології отримання снеків із кабачків
    (2023) Черненко, Віктор Юрійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Крижановський, Станіслав Йосипович
    У результаті досліджень було проведено сортовідбір кабачків, попередню підготовку та сушіння комбінованим способом, поєднуючи НВЧ та конвективний. Було розроблено оптимальні параметри процесу сушіння та досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники готового продукту
  • Ескіз
    Документ
    Використання плодів черемхи при виробництві компотів асорті
    (2023) Король, Руслан Іванович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Крижановський, Станіслав Йосипович
    В лабораторних умовах проводилися дослідження з розроблення рецептур компотів асорті з використанням плодів черемхи. В якості основної сировини використовували плоди вишні, черешні, чорної смородини та чорниці. Отримані компоти асорті відрізнялись високим вмістом біологічно активних речовин, гармонійним смаком та ароматом
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз ринку гострих соусів
    (2023) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна
    Розглянуто асортимент, особливості виробництва та споживання гострих соусів. Зазначено вітчизняних виробників таких соусів.
  • Ескіз
    Документ
    Реторт-упаковка: сучасність та зручність
    (2023) Жерибор, Ольга Сергіївна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна
    Розглянуто структуру та склад реторт-упаковки. Наведені особливості та переваги порівняно зі скляною та жерстяною тарою.
  • Ескіз
    Документ
    Різновиди гострих перців та оцінка їх гостроти
    (2024) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Гострий перець широко використовують для приготування страв, приправ і соусів. Його гострота вимірюється за «шкалою Сковілла», яка оцінює гостроту в діапазоні від 0 до 16 млн одиниць за капсаїцином. За класифікацією є теплі, пікантні, середньогострі, супергострі, екстремально гострі перці.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання гібридів фруктових та овочевих культур у консервуванні
    (2024) Вовк, Софія Василівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Для отримання плодів та овочів з певними властивостями, селекціонерами розроблено ряд гібридів. В роботі наведено коротку характеристику гібридів кісточкових, насіннєвих культур, ягід та овочів
  • Ескіз
    Документ
    Використання черемхи у виробництві компотів та маринадів
    (2024) Король, Руслан Іванович; Торопець, Ілля Олександрович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Проведені дослідження по виробництву копмотів та маринадів з використанням плодів черемхи. В результаті отримано продукцію з високим вмістом антоціанів та підвищеною харчовою цінністю
  • Ескіз
    Документ
    Використання реторт-упаковки для дитячого харчування
    (2024) Жерибор, Ольга Сергіївна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Наведені особливості та переваги реторт-упаковки порівняно зі скляною та жерстяною тарою. Зазначено виробників продукції дитячого харчування, які використовують реторт-пакети