Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження можливості виробництва натуральних барвників з моркви(2020) Романів, Володимир Ярославович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана ВасилівнаПроведені дослідження дозволяють стверджувати про доцільність використання моркви для отримання натурального барвника – концентрованого морквяного соку, який є основним компонентом при конструюванні ряду рецепту нових каротиновмісних продуктів харчування.Документ Виробництво сухих багатофункціональних наповнювачів із каротиновмісної сировини(2017) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаДослідження показали, що з гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати у виробництві здобних борошняних виробів в якості наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин. Studies have shown that a number of polyfunctional products can be obtained from pumpkin and carrots, which can be used in the production of flour products as fillers containing food fibers and β-carotene.Документ Перспективи використання вітамінних збагачувачів на основі каротиновмісних овочів(2017) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Зарицька, МаргаритаДослідження показали, що з гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати в різних галузях харчової промисловості в якості натуральних вітаміновмісних наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин Studies have shown that from pumpkins and carrots you can get a number of polyfunctional products that can be used in various industries in the food industry as natural vitamin-based fillers that contain dietary fiber and β-carotene.Документ Нові види напівфабрикатів на основі моркви(2017) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Крикун, Вадим; Яременко, ОльгаРозроблено новий асортимент напівфабрикатів з моркви – концентрований сік та паста, які можуть використовуватись в якості поліфункціональних добавок та вітамінних наповнювачів A new assortment of carrot semi-finished products - concentrated juice and paste that can be used as polyfunctional supplements and vitamin fillers is developed.Документ Удосконалення технології сушених збагачувачів з каротиновмісної сировини(2017) Зарицька, Маргарита; Шелест, Тетяна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаДослідження показали, що з абрикосів, гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати в різних галузях харчової промисловості в якості натуральних вітаміновмісних наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин. Studies have shown that with apricots, pumpkin and carrots can be a number of multifunctional products that can be used in various fields of food industry as natural vitamins-containing fillings that contain dietary fiber and carotene.Документ Перспективи створення нових продуктів з використанням сучасних сортів моркви(2017) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бондаренко, Дмитро Юрійович; Люлька, С. В.Встановлено оптимальні режими попередньої підготовки моркви для отримання підсушених напівфабрикатів. Апробовано використання напівфабрикатів при виробництві натуральних консервів Optimal regimes of preliminary preparation of carrots for the production of dried semifinished products are established. The use of semi-finished products in the production of natural canned food is testedДокумент Особливості одержання напівфабрикатів з овочів(2018) Тищенко, Іван В’ячеславович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВстановлено оптимальні режими одержання частково зневоднених напівфабрикатів з овочів високої якості. Визначено можливість їх використання при виробництві перших та других обідніх страв.Документ Удосконалення способу одержання сухої каротиновмісної добавки(2016) Михалюк, Яна В'ячеславівна; Білоцерківська, Наталія; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаЗапропонована технологія переробки моркви з отриманням сухого продукту, який відрізняється високим вмістом каротину та низьким вмістом цукрів. Одержана харчова добавка може бути використана при виробництві широкого асортименту продуктів, в тому числі і для людей, хворих на цукровий діабет. The technology of processing carrots obtaining dry product that is rich in carotene and low sugars. The resulting food additive can be used in the production a wide range of products, including for people with diabetes diabetes.Документ Інноваційні рішення у виробництві концентрованих овочевих соків(2017) Яременко, Ольга; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Вальчук, Андрій ОлеговичПроведені дослідження показали доцільність використання моркви для отримання концентрованого соку, який можна використовувати як наповнювач або інгредієнт для створення ряду нових каротиновмісних продуктів харчування. Studies have shown the feasibility of using carrots to produce concentrated juice that can be used as a filler ingredient or to create a number of new food products that contain carotene.Документ Удосконалення технології виробництва овочевих паст(2017) Крикун, Вадим; Горохова, Яна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаМорквяне пюре, одержане різними способами порівнювали за фізико-хімічними та органолептичними показниками. Пюре з моркви, після обробки її в полі НВЧ, мало найвищі якісні показники та збереженість вітамінів на 90-95%. Отримане пюре концентрували до вмісту сухих речовин 30, 40, 50 та 60%. Також були проведені дослідження по розширенню асортименту овочевих паст за рахунок додавання до морквяного пюре інших видів вітаміновмісної сировини, такої як пюре з морквяних вичавок, солодкого болгарського перцю, обліпихи, гарбуза та ін. Carrot puree obtained by different methods were compared for physical, chemical and organoleptic characteristics. Mashed carrots after processing it in a microwave field, had the highest quality performance and safety of vitamin 90-95%. The resulting puree concentrated to a dry matter content of 30, 40, 50 and 60%. There have also been studies to expand the range of vegetable paste by adding carrot puree to other types of vitamins-containing materials, such as mashed carrot pomace, sweet peppers, sea buckthorn, pumpkin and others.