Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження можливості виробництва натуральних барвників з моркви
    (2020) Романів, Володимир Ярославович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна
    Проведені дослідження дозволяють стверджувати про доцільність використання моркви для отримання натурального барвника – концентрованого морквяного соку, який є основним компонентом при конструюванні ряду рецепту нових каротиновмісних продуктів харчування.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво сухих багатофункціональних наповнювачів із каротиновмісної сировини
    (2017) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна
    Дослідження показали, що з гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати у виробництві здобних борошняних виробів в якості наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин. Studies have shown that a number of polyfunctional products can be obtained from pumpkin and carrots, which can be used in the production of flour products as fillers containing food fibers and β-carotene.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання вітамінних збагачувачів на основі каротиновмісних овочів
    (2017) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Зарицька, Маргарита
    Дослідження показали, що з гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати в різних галузях харчової промисловості в якості натуральних вітаміновмісних наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин Studies have shown that from pumpkins and carrots you can get a number of polyfunctional products that can be used in various industries in the food industry as natural vitamin-based fillers that contain dietary fiber and β-carotene.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи створення нових продуктів з використанням сучасних сортів моркви
    (2017) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бондаренко, Дмитро Юрійович; Люлька, С. В.
    Встановлено оптимальні режими попередньої підготовки моркви для отримання підсушених напівфабрикатів. Апробовано використання напівфабрикатів при виробництві натуральних консервів Optimal regimes of preliminary preparation of carrots for the production of dried semifinished products are established. The use of semi-finished products in the production of natural canned food is tested
  • Ескіз
    Документ
    Особливості одержання напівфабрикатів з овочів
    (2018) Тищенко, Іван В’ячеславович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Встановлено оптимальні режими одержання частково зневоднених напівфабрикатів з овочів високої якості. Визначено можливість їх використання при виробництві перших та других обідніх страв.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології виробництва овочевих паст
    (2017) Крикун, Вадим; Горохова, Яна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Морквяне пюре, одержане різними способами порівнювали за фізико-хімічними та органолептичними показниками. Пюре з моркви, після обробки її в полі НВЧ, мало найвищі якісні показники та збереженість вітамінів на 90-95%. Отримане пюре концентрували до вмісту сухих речовин 30, 40, 50 та 60%. Також були проведені дослідження по розширенню асортименту овочевих паст за рахунок додавання до морквяного пюре інших видів вітаміновмісної сировини, такої як пюре з морквяних вичавок, солодкого болгарського перцю, обліпихи, гарбуза та ін. Carrot puree obtained by different methods were compared for physical, chemical and organoleptic characteristics. Mashed carrots after processing it in a microwave field, had the highest quality performance and safety of vitamin 90-95%. The resulting puree concentrated to a dry matter content of 30, 40, 50 and 60%. There have also been studies to expand the range of vegetable paste by adding carrot puree to other types of vitamins-containing materials, such as mashed carrot pomace, sweet peppers, sea buckthorn, pumpkin and others.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення харчової цінності повидла за рахунок використання моркви
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Корецька, Ірина Львівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Розроблено технологію повидла-напівфабрикату, збагаченого БАР, зокрема з підвищеним вмістом β-каротину, аскорбінової кислоти та пектинових речовин. Developed technology semi-finished jam-enriched BAS, particularly with high content of β-carotene, ascorbic acid and pectin.
  • Ескіз
    Документ
    Використання природної харчової добавки «Каротинка» в технологіях овочевої ікри
    (2014) Тесленко, Анастасія Михайлівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    В результаті проведених досліджень, розроблені рецептури ікри з моркви та буряка збагачені каротиновмісним збагачувачем «Каротинка». As a result of the research, developed recipes caviar with carrots and beets with the addition of enrichers "Karotynka" containing carotene.
  • Ескіз
    Документ
    Використання пшеничних зародків у технологіях каротиновмісних десертів
    (2014) Миронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Ващенко, Олексій; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Запропонована технологія каротиновмісних десертів на основі моркви та яблук, збагачених пшеничними зародками. The proposed technology of desserts that contain carotene from carrots and apples enriched by wheat germ
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення рецептур солодких соусів, збагачених біологічно активними речовинами
    (2014) Миронець, Наталія Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Удосконалено технологію солодких соусів на основі моркви та яблук, збагачених каротиновмісним наповнювачем «Морквяний мед». Improved technology sweet sauce on carrots and apples enriched filler "Carrot Honey", which contains carotene