Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології фаршированих напівфабрикатів з м’яса птиці
    (2014) Пархоменко, Олена Олегівна; Повх, Тетяна Михайлівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Удосконалення технології окостів фаршированих з м’яса птиці за рахунок використання олії, шроту та відвару розторопші, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. В розроблених окостах досліджувались органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники, а також вміст макро- та мікроелементів стандартними методами. Improving the technology of chicken convenience foods by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting. In developed hams studied organoleptic, physico-chemical, functional and technological characteristics and content of macro-and micronutrients standard methods.
  • Ескіз
    Документ
    Використання розторопші плямистої для створення напівфабрикатів фаршированих з м’яса птиці
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пархоменко, Олена Олегівна
    Розроблено рецептури окостів фаршированих, збагачених вітамінами, макро- та мікроелементами за рахунок використання відвару, шроту та олії розторопші, а також капусти броколі, кедрових горіхів, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. В розроблених окостах досліджувались органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники, а також вміст макро- та мікроелементів стандартними методами. Improving the technology of chicken convenience foods by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting, which will provide food health-care setting. In developed hams studied organoleptic, physico-chemical, functional and technological characteristics and content of macro-and micronutrients standard methods.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка окостів курячих фаршированих гепатопротекторного спрямування
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пархоменко, Олена Олегівна
    Розроблено рецептури окостів фаршированих, збагачених вітамінами, макро- та мікроелементами за рахунок використання відвару, шроту та олії розторопші, а також капусти броколі, кедрових горіхів. A recipe stuffed hams enriched with vitamins, macro and microelements by using broth, milk thistle sílybum mariаnum and oil, as well as broccoli, pine nuts.
  • Ескіз
    Документ
    Використання розторопші плямистої для створення продуктів оздоровчо-профілактичного призначення
    (2014) Пархоменко, Олена Олегівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Удосконалення технології окостів фаршированих з м’яса птиці за рахунок використання олії, шроту та відвару розторопші, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. Improving the technology hams stuffed with poultry by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії
    (2013) Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Горобець, Юлія Сергіївна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Розроблено гамбургери оздоровчої дії з використанням пшеничних висівок для збагачення їх харчовими волокнами. The hamburgers of health action are developed with the use of the wheat sifting for enriching of them by food fibres.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаски для гриля для профілактики йодо- та селенодифіциту
    (2013) Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    З метою збагачення ковбасок для гриля мікроелементним складом використовували водорості морські фукус та цистозіру чорноморську. Визначено вміст заліза, цинку, міді, кобальту, йоду, селену в м’ясній сировині, ковбасках до та після термічної обробки – смаженні на грилі. With the purpose of enriching of sausages for a grill the marine used water-plants microelement composition fukus and cistoziru a black sea. Certainly maintenance of iron, zinc, copper, cobalt, iodine, selenium, in meat raw material, sausages to to and after heat treatment – frying on a grill.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження шинок запечених, збагачених харчовими волокнами і мікроелементами
    (2013) Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Розроблено шинки запечені з використанням функціональних комплексних сумішей в складі розсолів. Досліджені органолептичні, фізико-хімічні, структурно-механічні показники та показник «активності води». Ham developed using comprising brines functional complex mixtures. Organoleptic, physico-chemical, structural and mechanical parameters and index of "water activity" were researched
  • Ескіз
    Документ
    Прогресивні види тари для консервної промисловості
    (2012) Пархоменко, Олена Олегівна; Дворнік, А. В.; Крижановський, Станіслав Йосипович; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Зроблено аналіз сучасного стану тари для консервної промисловості. Наведено тенденції розвитку сучасної тари для консервування «Твіст-Офф». The analysis of the current state of packaging for the canning industry. An tendencies of modern packaging for preserving "Twist-Off".