Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 18
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тренди використання емульгаторів в технології коктелів
    (2023) Пушка, Ольга Сергіївна; Повар, Артур Русланович; Сильчук, Роман Павлович
    У статті проаналізовано різновиди емульгаторів, що використовуються для приготування змішаних напоїв у барній культурі
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи удосконалення меню ресторану при готелі
    (2024) Кобилянська, Ольга Павлівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    У статті проаналізовано шляхи удосконалення меню ресторану при готелі шляхом використання сучасних прийомів приготування та подавання солодких страв
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми та виклики сьогодення для закладів ресторанного господарства
    (2024) Макарівська, Дарія Миколаївна; Пушка, Ольга Сергіївна
    У статті проаналізовано значення безпечного та адекватного харчування людей із особливими потребами в харчуванні
  • Ескіз
    Документ
    Маркетингові стратегії просування готелів в Україні
    (2024) Грищук, Святослава Сергіївна; Пушка, Ольга Сергіївна
    У статті проаналізовано маркетингові стратегії просування готелів та їх застосування в Україні
  • Ескіз
    Документ
    Використання digital-маркетингу у просуванні готельно-ресторанного продукту на ринку
    (2024) Сильчук, Роман Павлович; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Пушка, Ольга Сергіївна
    В сучасному світі стрімкий розвиток інформаційних та цифрових технологій має значний вплив на діяльність підприємств різних галузей, у тому числі і сфери обслуговування. З кожним роком необхідність їх використання зростає, стаючи важливим елементом маркетингової політики. Вибір інструментів digital-маркетингу та їх використання в складі маркетингової політики є важливими завданнями готельно-ресторанного бізнесу
  • Ескіз
    Документ
    Організація кальянного кейтерингу в Україні
    (2023) Скибіна, Олександра Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    В роботі проаналізовано стан та перспективи розвитку кальянного кейтерингу в Україні. The paper analyzes the state and prospects for the development of hookah catering in Ukraine.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз попиту на споживання солодких страв під час сніданків у готелях
    (2023) Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    В роботі проаналізовано попит на споживання солодких на основі соціологічного опитування страв у національних та вітчизняних готелях м. Києва. The paper analyzes the demand for the consumption of sweets based on a sociological survey of dishes in national and domestic hotels in Kyiv.
  • Ескіз
    Документ
    Організація івент-заходів в готельно-ресторанному господарстві
    (2023) Назарчук, Анна Олегівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    В роботі проаналізовано основні етапи організації івент-заходів, охарактеризовано значення персоналу в успішності їх функціонування. The paper analyzes the main stages of organizing events, characterizes the importance of personnel in the success of their functioning.
  • Ескіз
    Документ
    Використання «Sous Vide» технологій при приготуванні напоїв у барі
    (2023) Винник, Ірина Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    В роботі проаналізовано та наведено перспективи використання техніки «Sous Vide» при приготуванні напоїв у барах. The paper analyzes and presents the prospects of using the "Sous Vide" technique in the preparation of drinks in bars.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту дієтичних солодких страв у закладах ресторанного господарства при готелях
    (2022) Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    В роботі проаналізовано особливості діабетичного харчування, наведено асортимент перспективних цукрозамінників для використання у стравах, призначених людям, що страждають цукровим діабетом. The work analyzes the features of diabetic nutrition, provides an assortment of promising sugar substitutes for use in dishes intended for people suffering from diabetes.