Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Природні матеріали у технології виробництва напоїв(2016) Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Сівер, Таїсія Галаніївна; Коренчук, Катерина Сергіївна; Олійник, Світлана ІванівнаДосліджено природні матеріали за хімічною стійкістю та встановлено їх ефективність застосування для фільтрування води та водно-спиртової суміші, сприяє збільшенню питомого об’єму фільтрату в 1,2 – 2,0 рази при зменшенні кількості розчинів для їх підготовки та промивки. фильтрата в 1,2 - 2,0 раза при уменьшении количества растворов для Natural materials based on chemical stability have been investigated and their efficiency has been determined for the filtration of water and aqueous-alcohol mixtures, and it contributes to a 1.2-2.0 times increase in the specific volume of filtrate with a decrease in the number of solutions for their preparation and flushing.Документ Фільтрація води природними мінералами для напоїв(2016) Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Сівер, Таїсія ГаланіївнаПроведено аналіз використання природних мінерали, які за рахунок своїх структурних та іонообмінних властивостей здатні покращувати органолептичні показники і стабілізувати окисно-відновний потенціал підготовленої води. Показано ефективність застосування досліджуваних матеріалів у виробництві напоїв. The analysis of the use of natural minerals, which due to their structural and ion exchange properties, can improve the organoleptic parameters and stabilize the oxidation-reduction potential of the prepared water. The efficiency of application of investigated materials in the production of beverages is shown.Документ Стійкість скляної тари та лікеро-горілчаної продукції(2016) Олійник, Світлана Іванівна; Сівер, Таїсія Галаніївна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина ОлександрівнаВстановлено, що внаслідок технологічних порушень спостерігається зниження якості та строку придатності до споживання готової лікеро-горілчаної продукції, пов’язане з такими факторами, як: використання скляної тари з невисокою водостійкістю і хімічною стійкістю; додержання строків і умов зберігання до розливу напоїв; оптимальністю складу інгредієнтів, підготовленої води і контролюванням ведення технологічного процесу. It was established that due to technological violations there is a decrease in the quality and duration of consumption of finished alcoholic beverages, due to such factors as: the use of glass containers with low water resistance and chemical resistance; Observance of the terms and conditions of storage for bottling drinks; Optimal composition of ingredients, prepared water and control of the process.Документ Використання комплексних завантажень у водопідготовці для приготування напоїв(2015) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Сівер, Таїсія ГаланіївнаДосліджено спеціальне фільтрувальне завантаження та можливості його застосування у водопідготовці для лікеро-горілчаного виробництва. Встановлено, основні властивості спеціального завантаження, оптимальні технологічні параметри очищення, які забезпечують одержання води підготовленої згідно з СОУ 15.9-37-237:2005: швидкість потоку при робочому циклі, витрату хлориду натрію на регенерацію. The special filtering boot and its application in water preparation for distillery production have been investigated. The basic properties of special loading, optimal technological parameters of purification, which provide the reception of water prepared in accordance with СОУ 15.9-37-237: 2005, are determined: flow velocity during a working cycle, consumption of sodium chloride for regeneration.