Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Контролювання безпечності та стійкості лікеро-горілчаної продукції(2019) Острик, Олександр Миколайович; Олійник, Світлана ІванівнаДля подальшого розвитку методів контролювання у спиртовій та лікерогорілчаній галузях необхідним є розроблення та впровадження національних стандартів з визначенням амінів, аніонів органічних кислот. Further development of control methods in the alcohol and alcohol industries requires the development and implementation of national controls standards for the determination of amines, anions of organic acids.Документ Дослідження впливу ферментів та фенолів сировини для стійкості пива(2018) Лойко, Сергій; Рубан, Владислав Володимирович; Романова, Зоряна МиколаївнаМетою роботи є дослідження впливу ферментів та фенолів сировини для стійкості пива. The purpose of the work is to study the influence of enzymes and phenols of raw materials for the stability of beer.Документ Підвищення стійкості пива за рахунок використанням коренів хрону(2018) Палійчук, Ірина Володимирівна; Кошова, Валентина МиколаївнаМетою роботи є підвищення колоїдної стійкості пива з використанням коренів хрону звичайного. The aim of the work is to increase the colloidal stability of beer using the roots of the horseradish.Документ Influence of the partical size of emulsion on the stability of bevereges(2017) Sidor, Vasyl; Lugovska, OksanaBeverage emulsions containing particles with a size of 1-1000 nm, and treated as objects of classical colloid chemistry. Of great importance to the stability of food products has a particle size. The use of emulsions in the manufacture of beverages is associated with the possibility of reducing the length of the production process while reducing power consumption compared to traditional production methods. This difference is particularly useful in food industry, because of the emulsions are the necessary ingredients that provide flavor, color and aroma of food that greatly simplifies their production technology.Документ Innovative technology of alcohol drinks(2016) Oliynyk, Svitlana; Kuts, Anatoly; Tarasiuk, LesiaІнноваційна технологія алкогольних напоїв включає в себе раціональні блоки універсальної технологічної схеми, які забезпечують якість і стабільність контрольованих параметрів. Визначено критичні контрольні точки технології: співвідношення води і етанолу, органолептичні, фізико-хімічні показники та температуру води, етанолу і водно-спиртової суміші на стадії підготовки і під час очищення активним вугіллям і мінералами в стані фізичної і хімічної рівноваги, стабільності напоїв в пляшках. The innovative technology of alcohol drinks based includes the rational blocks of universal flowsheet, which provide the quality and stability of drinks by the controlled parameters. The critical control points of the technology: the affinity of water and ethanol, the organoleptic, physico-chemical parameters and temperature of water, ethanol and water-alcohol mixture under preparation and during its treatment by activated carbon and minerals and in a state of physical and chemical equilibrium, stability of drinks in bottles, were determined.Документ Перспективи виробництва вершкового крему(2015) Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Кобилінська, Олена ВалеріївнаМатеріли містять дослідження впливу гідроколоїдів природного походження (пектини, альгінат натрію, гуміарабік) на формування якості вершкових кремів. Визначено коефіцієнти поверхневого натягу розчинів полісахаридів. Досліджено стійкість кремів, як одного з головних показників якості, з різними структуроутворювачами в різних концентраціях. Materials of the study include the impact of naturally occurring hydrocolloids (pectin, sodium alginate, gum arabic) on forming quality cream. Determined the surface tension of solutions polysaccharides. The stability creams as one of the main indicators of quality, different structure-at different concentrations.Документ Проблеми формування системи ціноутворення(2014) Страшинська, Лариса ВолодимирівнаФормування системи ціноутворення в сучасних умовах залежить від стану макроекономічної стабільності до стійкого зростання, що дозволить корегувати підходи щодо структурних перетворень на різних рівнях управління й прийняття рішень на основі ринкових факторів. Для цього необхідна розробка єдиної системи інститутів і механізмів, що забезпечує постійну макроекономічну стабільність та економічне зростання і включає: рівні регулювання, відповідні їм регулюючі органи, об'єкти і суб'єкти регулювання, цілі і механізми регулювання. Formation of pricing in today's environment depends on the macro-economic stability for sustainable growth that will adjust approaches to structural transformations at different levels of management and decision-making based on market factors. This requires the development of a uniform system of institutions and mechanisms that ensure the ongoing macroeconomic stability and economic growth, and includes level control, the corresponding regulatory bodies, objects and subjects of regulation, targets and mechanisms of regulation.Документ Помади та олівці для губ на натуральній основі(2014) Залужна, Оксана; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаГубна помада — це невід'ємна частина жіночої косметички. Вона завжди є під рукою, в будь-якій ситуації і при будь-якій зустрічі. Без неї жінка може себе відчувати невпевнено, адже макіяж не буде довершеним. Тому велика частина жіночого населення користується помадою і олівцем для губ. Але, на жаль, не всі знають, які помади та олівці потрібно обрати. Раніше критерієм вибору були: колір, стійкість, консистенція помад, зараз більше уваги приділяють природнім, не шкідливим для організму, навіть лікувальним властивостям виробу. Різноманіття кольорів — це лише результат додавання барвників, а лікувальна, віднов-лювальна дія залежить від якісного складу основи. Новинкою на ринку є помади, вигото-влені з натуральної сировини, які відновлюють клітини шкіри, заживляють мікроскопічні тріщини губ, мають бездоганну консистенцію та різноманітну кольорову гамму. Lipstick - an integral part of women's cosmetics. She is always on hand in any situation and at any meeting. Without it, a woman may feel insecure, because the makeup is not complete. Therefore, most of the female population using lipstick and lip pencil. Unfortunately, not everyone knows that lipsticks and pencils should take. Earlier criterion for selection were: color, firmness, texture lipsticks, now increasingly focused on natural, not harmful to the body, even the medicinal properties of the product. The variety of colors - this is only the result of the addition of dyes and Care, Restore-lyuvalna performance depends on the quality of the base. New market is lipstick, manufact-vleni from natural ingredients that restore skin cells, heals microscopic crack lips, with impeccable consistency and diverse color range.Документ Існування функцій Ляпунова для системи різницевих рівнянь(2009) Ткачук, Алла МиколаївнаОтримано результат існування функцій Ляпунова, якщо система різницевих рівнянь має додатній, інваріантний, стійкий многовид. There is considered a result about the existence Lyapunov’s functions, if a system of difference equations has a positive, invariant, stability manifold.Документ Про інваріантну множину збуреної системи різницевих рівнянь(2006) Ткачук, Алла МиколаївнаОтримано умови існування замкненої інваріантної множини для збуреної системи різницевих рівнянь. There are obtained conditions of existence of a bounded invariant set for a system of difference equations.