Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ The use of fuzzy logic in process control preparation of bakery products(2016-05-23) Misiura, MaksymThe possibility of automating the process of regulating the operation of the tunnel type oven in the bread line at the software and technical complex of the automatic regulation system of the furnace department is considered. The work also developed the technical structure of the computer-integrated system of control of the line of preparation of bakery products. A fuzzy system of logical conclusion for the process of baking bread has been developed.Документ Використання багатопараметричних регуляторів в автоматизованому управлінні технологічними об’єктами із суттєвим запізнюванням(2015) Сюмаченко, Дмитро МиколайовичСкладність управління об'єктами з часовими затримками характеризується відношенням величини запізнення до постійної часу об'єкту: чим воно більше - тим важче домогтися необхідної якості регулювання. Останнім часом зменшення впливу запізнювання здійснюється за рахунок багатовимірних і багатопараметричних регуляторів. The complexity of the management of delays is characterized by the ratio of the delay to the time constant of the object: what it more - the more difficult to achieve the required quality control. Recently, reduce the impact of the delay at the expense of multi dimensional and regulators.Документ Особливості автоматизованого управління технологічними об'єктами із суттєвим запізнюванням(2014) Сюмаченко, Дмитро МиколайовичЗапропонована в роботі структура з нейромережевим оптимізатором дозволяє забезпечити стабільну роботу нейронної мережі та її навчання в режимі реального часу. Proposed in the structure of the neural network optimizer ensures stable operation of the neural network and its learning in real-time.Документ Автоматизоване управління технологічними комплексами харчових виробництв: інноваційні технології(2014) Кишенько, Василь ДмитровичЕфективність виробництва може бути забезпечена при умові використання інформаційних систем в процесах управління підприємством як єдиним цілим організмом, в якому тісно переплелися технологічні, організаційні і економічні складові. Production efficiency can be achieved provided the use of information systems in business management processes as a whole body, which is closely intertwined technological, organizational and economic elements.Документ Автоматизоване управління солодовим відділенням на основі інтелектуальних технологій(2014) Бевз, Олександр ОлеговичЗапропоновані підходи та методи вирішення поставленої задачі дозволяють підвищити ефективність проходження основних процесів солодоваріння та оперативність прийняття рішень. The approaches and methods for solving this problem allows improvement of effectiveness of basic processes solodovarinnya and efficiency of decision-making.Документ Розробка підсистеми технологічного моніторингу системи управління брагоректифікаційною установкою(2014) Говоруха, Оксана СергіївнаМетою роботи є вирішення проблеми підвищення якості і збільшення виходу продукції, економії сировини та енергоресурсів, зниження експлуатаційних витрат у спиртовому виробництві за рахунок розробки і включення до складу системи управління процесу брагоректифікації підсистеми технологічного моніторингу. The aim is to address the problem of improving the quality and increase yields, conserve raw materials and energy, reduce operating costs in the production of alcohol through the development and inclusion of the management process brahorektyfikatsiyi subsystem process monitoring.Документ Оптимізація річного графіка планово-попереджувальних ремонтних робіт хлібопекарського підприємства в умовах автоматизованого управління ремонтом та технічним обслуговуванням устаткування(2012) Маноха, Людмила Юріївна; Ліманська, Наталія ВолодимирівнаПідвищення ефективності функціонування устаткування хлібокомбінату на підставі автоматизованого розрахунку оптимального графіку планово - профілактbчннх ремонтів. Improving the efficiency of bakery equipment based on automated calculation of the optimal schedule planning - profilaktbchnnh repairs.Документ Особливості аналізу та синтезу нестаціонарних систем при управлінні технологічними об'єктами(2012) Герасименко, Тетяна Михайлівна; Киричук, Сергій АндрійовичСтаття присвячена проблемам аналізу та синтезу нестаціонарних систем та розробці ефективних систем управління підприємством. The article is devoted to problems of analysis and synthesis is of non-stationary systems and creation of effective control systems by the enterprise.Документ Сценарно-синергетичне керування технологічними комплексами в умовах ситуаційної невизначеності(2012) Кишенько, Василь ДмитровичРезультати досліджень, технологічних комплексів харчової промисловості та створення систем автоматизованого управління складними об'єктами в умовах невизначеності на основі сценарного підходу та принципах синергетики. The results of studies, technological complexes of food industry and creation systems of automated control of complex objects under uncertainty based on the scenario approach and principles of synergetics.